Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Closed Thread
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04-22-2007, 12:25 PM   #1
In Runtime
Join Date: Sep 2004
Posts: 144
Default Limewire problem

I recently tried to download from limewire and I only can get 1KB/sec even with good sources when I usually get around 130KB/sec.
I havnt used it for a few weeks and I dont use it that often anyway but since yesterday the speed has been really slow.

I emailed my broadband company about this and they said that they dont like their users using p2p software.

Someone mentioned that I should try a VPN but I have no idea what that is or how to use one.

any ideas?

vijaygunners is offline  
Old 04-22-2007, 12:30 PM   #2
Golden Master
dude_se's Avatar
Join Date: Nov 2004
Posts: 8,632
Send a message via AIM to dude_se Send a message via MSN to dude_se
Default Re: Limewire problem

your not meant to tell your isp you download off p2p. thats how you get sent to prizon lol! have you fiddled with any settings or is it out of the blue?

Laptop spec: ASUS X53E, i5 2430m 2.4ghz, 3gb ram, 320gb hdd, intel hd graphics, usb 3.0
dude_se is offline  
Old 04-22-2007, 12:31 PM   #3
Site Team
Join Date: Mar 2005
Posts: 13,081
Default Re: Limewire problem

Well, here, we are going with the broadband company. We discourage users of using P2P, and talking of P2P in the forums is against the rules.

Have a look Here

Sooo...*thread closed*
lhuser is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 07:50 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0