Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 04-24-2005, 07:54 PM   #1
Daemon Poster
 
The_Other_One's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 1,321
Send a message via AIM to The_Other_One
Default Limewire now setting up.

This is odd... I downloaded Limewire on my new computer and it installs fine. When it goes though the first setup, all I see is a blank dialog box that says Language Select. I've uninstalled and reloaded about 3 times with no success. I then uninstalled Java to see if it was a problem with that, but nope, even after installing java though it, I had the exact same problem. My old computer that I just reloaded with the same copy of windows, loaded basically the same software, etc...it worked fine...

Any ideas?
__________________

__________________
Desktop: Athlon 64 3700, 1024M RAM, GF 6200 TC 256M, 2x 80G, 2x DVD-RW
Laptop: Sempron 2800, 512M RAM, Unichrome, 60G, DVD-RW
Macintosh:G4 1.33GHz, 512M RAM, Radeon 9200 32M, 40G, DVD/CDRW
They get me from 0 to 1...
The_Other_One is offline  
Old 04-25-2005, 01:20 AM   #2
Golden Master
 
jac006's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 5,810
Send a message via AIM to jac006
Default Re: Limewire now setting up.

hmmmmm... maybe faulty download source. try another source or just get bittorrent or bearshare or edonkey. they're all pretty sharing programs too. limwire aint the only one my friend...
__________________

__________________
Macbook Pro and Logitech z5500s. All you really need.
jac006 is offline  
Old 04-25-2005, 01:33 AM   #3
Fully Optimized
 
winterfreshpwnz's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 2,099
Send a message via AIM to winterfreshpwnz Send a message via MSN to winterfreshpwnz
Default Re: Limewire now setting up.

Or Ares, Ares owns.
__________________
ASUS M4A89GTD PRO/USB 3.0 | AMD Athlon II X2 245 | 2X2GB A-DATA DDR3 | Western Digital Caviar Blue 500GB | OCZ StealthXStream 500W | Logitech G500 Mouse
winterfreshpwnz is offline  
Old 04-25-2005, 01:36 AM   #4
Golden Master
 
jac006's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 5,810
Send a message via AIM to jac006
Default Re: Limewire now setting up.

well sure. any program that fits you. you really dont have to stick to just one you know.
__________________
Macbook Pro and Logitech z5500s. All you really need.
jac006 is offline  
Old 04-25-2005, 02:19 AM   #5
Fully Optimized
 
winterfreshpwnz's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 2,099
Send a message via AIM to winterfreshpwnz Send a message via MSN to winterfreshpwnz
Default Re: Limewire now setting up.

Oh and Shareaza is another honorable mention cuz that can also be used for torrents I believe as well as P2P.
__________________
ASUS M4A89GTD PRO/USB 3.0 | AMD Athlon II X2 245 | 2X2GB A-DATA DDR3 | Western Digital Caviar Blue 500GB | OCZ StealthXStream 500W | Logitech G500 Mouse
winterfreshpwnz is offline  
Old 04-25-2005, 02:29 AM   #6
Golden Master
 
jac006's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 5,810
Send a message via AIM to jac006
Default Re: Limewire now setting up.

yhea yeah... ok to sum it all up there's a lot of programs. limwire aint it all so just get another. and search on google or wherever and u can find so many.
__________________
Macbook Pro and Logitech z5500s. All you really need.
jac006 is offline  
Old 04-25-2005, 08:22 AM   #7
Daemon Poster
 
The_Other_One's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 1,321
Send a message via AIM to The_Other_One
Default

Well, I found an older copy on the net somewhere and it worked fine. Oddly enough, though, I had to install some other java software to make it work. An older version than what I'm using, but still made by sun. ANyway, I got prompted to update, so I figured I'd try. Of course it brings me to the same site I got it the first time. I try it again...same problem
__________________
Desktop: Athlon 64 3700, 1024M RAM, GF 6200 TC 256M, 2x 80G, 2x DVD-RW
Laptop: Sempron 2800, 512M RAM, Unichrome, 60G, DVD-RW
Macintosh:G4 1.33GHz, 512M RAM, Radeon 9200 32M, 40G, DVD/CDRW
They get me from 0 to 1...
The_Other_One is offline  
Old 04-25-2005, 04:16 PM   #8
BSOD
 
Computergen's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 3,175
Default Re: Limewire now setting up.

yea the whole dl scene is gettin way too illegal
Computergen is offline  
Old 04-25-2005, 05:43 PM   #9
Daemon Poster
 
wiktorek01's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 1,089
Default Re: Limewire now setting up.

i suggest you get the old version running and search for Limewire PRO on it.
wiktorek01 is offline  
Old 04-25-2005, 07:11 PM   #10
Daemon Poster
 
The_Other_One's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 1,321
Send a message via AIM to The_Other_One
Default Re: Limewire now setting up.

Thanks all... I'm just using Ares now. I know it's illegal and I'm trying not to be very illegal. Heck I have an FM tuner in my computer and I'm trying to just record my own MP3s now...
__________________

__________________
Desktop: Athlon 64 3700, 1024M RAM, GF 6200 TC 256M, 2x 80G, 2x DVD-RW
Laptop: Sempron 2800, 512M RAM, Unichrome, 60G, DVD-RW
Macintosh:G4 1.33GHz, 512M RAM, Radeon 9200 32M, 40G, DVD/CDRW
They get me from 0 to 1...
The_Other_One is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 05:56 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0