Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 03-21-2007, 04:06 PM   #21
Solid State Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 18
Default Re: LG GSA-H10N problem

hey man you have msn ill ad you and youcan help me tho there :P
__________________

Roost is offline   Reply With Quote
Old 03-21-2007, 04:12 PM   #22
Solid State Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 18
Default Re: LG GSA-H10N problem

Quote:
Originally Posted by Raffaz
Are you sure that autoplay isnt disabled? Can you read the contents of the disc in windows explorer?

when i go to windows explorer and go to file open etc...its only a blank screen
__________________

Roost is offline   Reply With Quote
Old 03-21-2007, 04:18 PM   #23
Golden Master
 
Raffaz's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 6,798
Send a message via AIM to Raffaz Send a message via MSN to Raffaz Send a message via Yahoo to Raffaz
Default Re: LG GSA-H10N problem

Quote:
Originally Posted by Roost
when i go to windows explorer and go to file open etc...its only a blank screen
file > open in windows explorer? I havent got that. Are you using windows explorer? Use the windows key + E to open it, then right click your drive with a CD in and click explore, see what happens then.
Raffaz is offline   Reply With Quote
Old 03-21-2007, 04:23 PM   #24
Solid State Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 18
Thumbs down Re: LG GSA-H10N problem

Quote:
Originally Posted by Raffaz
file > open in windows explorer? I havent got that. Are you using windows explorer? Use the windows key + E to open it, then right click your drive with a CD in and click explore, see what happens then.

Tells me to Please insert a disk in Drive
Roost is offline   Reply With Quote
Old 03-21-2007, 04:27 PM   #25
Golden Master
 
Raffaz's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 6,798
Send a message via AIM to Raffaz Send a message via MSN to Raffaz Send a message via Yahoo to Raffaz
Default Re: LG GSA-H10N problem

Ok lol, have you done what i said in post#18, you done that quickly if you have
Raffaz is offline   Reply With Quote
Old 03-21-2007, 04:31 PM   #26
Solid State Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 18
Default Re: LG GSA-H10N problem

i got lost here make sure it has fully booted (no egg timers). Now shut down and reconnect the drive, boot straight into the bios and have the bios detect the drive. Then allow it to boot to windows... lol iam going to ad you to msn
Roost is offline   Reply With Quote
Old 03-21-2007, 04:33 PM   #27
Golden Master
 
Raffaz's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 6,798
Send a message via AIM to Raffaz Send a message via MSN to Raffaz Send a message via Yahoo to Raffaz
Default Re: LG GSA-H10N problem

Im not on the pc at the mo with msn on lol.
I would go through post 18, and im running out of ideas now lol, i did find this tho
http://forums.windrivers.com/showthread.php?t=70922
Raffaz is offline   Reply With Quote
Old 03-21-2007, 04:35 PM   #28
Solid State Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 18
Thumbs down Re: LG GSA-H10N problem

Quote:
Originally Posted by Raffaz
Ok goto admin tools > services then find imapi cd burning service and right click it select properties and click start. See if that helps.

did thAT nothing happens
Roost is offline   Reply With Quote
Old 03-21-2007, 04:37 PM   #29
Golden Master
 
Raffaz's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 6,798
Send a message via AIM to Raffaz Send a message via MSN to Raffaz Send a message via Yahoo to Raffaz
Default Re: LG GSA-H10N problem

Quote:
Originally Posted by Roost
i got lost here make sure it has fully booted (no egg timers). Now shut down and reconnect the drive, boot straight into the bios and have the bios detect the drive. Then allow it to boot to windows... lol iam going to ad you to msn
What part dont you understand mate?
Raffaz is offline   Reply With Quote
Old 03-21-2007, 04:40 PM   #30
Solid State Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 18
Default Re: LG GSA-H10N problem

did the auto play fix wizard and they cant fix a problem.

AutoFix [V5.2.3790.67]
Time [2007-03-21 14:38:00]
Microsoft Windows Version [5.1 (Service Pack 2) <2600>]

Test [The Shell Hardware Detection service is running.] - Instance [N/A]:
Result [AutoStart Setting]: OK
Result [The Shell Hardware Detection service is running.]: OK

Test [Policies] - Instance [D:\, Drive Type: 5]:
Result [HKCU\...\Policies!NoDrives]: OK {Absent}
Result [HKCU\...\Policies!NoDriveAutorun]: OK {Absent}
Result [HKCU\...\Policies!NoDriveTypeAutorun]: OK {Present}
Result [HKLM\...\Policies!NoDrives]: OK {Absent}
Result [HKLM\...\Policies!NoDriveAutorun]: OK {Absent}
Result [HKLM\...\Policies!NoDriveTypeAutorun]: OK {Absent}
Result [Driver level policies]: OK {
HKLM\...\Services\cdrom!Autorun (Present) <Allows>
HKLM\...\Services\cdrom\Parameters!Autorun (Absent) <Allows>
HKLM\System\CCS\Enum\...!AlwaysEnable (Absent) <Not set>
HKLM\System\CCS\Enum\...!AlwaysDisable (Absent) <Not set> }

Test [Drive Notification] - Instance [D:\, Drive Type: 5]:
Result [Legacy Notification]: OK
Result [AutoPlay V2 Notification]: Problems {
Service (Silent)
Shell (Deaf) }
>> Repair << [Autoplay V2 Event]
Step: No steps to take.
Result: This AutoPlay setting cannot be fixed. Either the device is malfunctioning, or the wizard cannot determine the problem.

>> Required action: The wizard found problems but cannot fix them -> None
__________________

Roost is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 07:12 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0