Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 07-29-2015, 01:31 AM   #11
Solid State Member
 
apetay's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Loosley United States of the NAU
Posts: 19
Default Re: Less of a question and more of a statement

Quote:
Originally Posted by joedaman633 View Post
Well that's kinda foolish of the PSU manufacturer to use identical plugs for different and incompatible parts.
They aren't identical, the bad one is 6 pin to 6 pin.

The good one is 8 pin to 6 or 8 pin.
__________________

apetay is offline   Reply With Quote
Old 07-29-2015, 09:17 AM   #12
In Runtime
 
Rich-M's Avatar
 
Join Date: Jul 2015
Location: USA
Posts: 140
Default Re: Less of a question and more of a statement

Sounds like exactly what I have experienced as well.


Quote:
Originally Posted by apetay View Post
You gotta love AMD! I have known folks who worked for AMD and also Intel, and seen a little bit behind the curtains at both of their local offices here in town. The AMD people always seemed so laid back & happy, the Intel people were in what nearly looked like a concentration camp of cubicles...


__________________

Rich-M is offline   Reply With Quote
Old 07-30-2015, 04:40 AM   #13
Fully Optimized
 
joedaman633's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: England, Birmingham
Posts: 1,812
Default Re: Less of a question and more of a statement

Quote:
Originally Posted by apetay View Post
They aren't identical, the bad one is 6 pin to 6 pin.

The good one is 8 pin to 6 or 8 pin.
The worst bit is, had the 6 cable you used have been plugged into the 8 pin port (red) then it would have worked fine, so the port which looks like it should be used didn't work, and the port which looks like it had too many pins would have actually worked!

Because f*** logic
__________________
Athlon II x4 645 || 1TB 7200rpm HDD || EVGA GTX 650Ti OC || 8GB DDR3 RAM || Windows 7 Home x64

i5 4210M || 500GB Samsung EVO 850 SSD || GeForce 825M || 16GB DDR3 RAM || Windows 10 x64
joedaman633 is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2015, 08:37 PM   #14
Solid State Member
 
apetay's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Loosley United States of the NAU
Posts: 19
Default Re: Less of a question and more of a statement

Quote:
Originally Posted by joedaman633 View Post
The worst bit is, had the 6 cable you used have been plugged into the 8 pin port (red) then it would have worked fine, so the port which looks like it should be used didn't work, and the port which looks like it had too many pins would have actually worked!

Because f*** logic

You can't get that six pin into an 8 pin, because of the little tab lock placement.
__________________

apetay is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 08:30 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0