Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-10-2005, 02:45 AM   #1
Daemon Poster
zero4zero's Avatar
Join Date: Jan 2005
Posts: 563
Default LCD signal not detected at startup

I have a new LCD monitor and at the initial computer startup, the display is NO SIGNAL, then it changes to INPUT SIGNAL NOT DETECTED and finally the Windows Logo kicks in and everythng is OK.
But the big problem this causes me is that I cannot access my BIOS. Luckily I have an ATI AIW and it is hooked up to my TV, and my computer being in the same room as my TV which acts like a monitor, I can read and access my BIOS.
I have tried everything I found on the ATI website but with no success. I have a setting of 1024x768 and a refresh rate of 60 Hz on an Acer AL1913 LCD monitor. Note that the driver for this monitor is not supported, and Acer has only replied to my email asking what is marked on the screen at startup, and haven't gotten back to me yet.
Any suggestions

zero4zero is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2005, 03:00 AM   #2
Fully Optimized
Join Date: Sep 2004
Posts: 2,438
Default Re: LCD signal not detected at startup

You got an Acer? same thing happens to my Cousins computer but it doesn't bother anyone so i would just use the TV i guess (Acers are @#^$)
Just A Guy With A Voice In His Head...
Charchris is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 11:25 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0