Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 01-15-2007, 09:54 AM   #1
Beta Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 1
Default Laptop to wireless router issue

Hello, i have been trying to connect my brand new Acer Aspire 5100 laptop to my wireless Netgear router

The following error message is displayed



As you can see the signal is full, but it just wont connect

I have rang Acer and there techincal support advice is about as useful as peeing in the wind.

I have another Acer laptop an Acer Aspire 3100 and that connects fine to the wireless router.
__________________

pug_106_cwc is offline   Reply With Quote
Old 01-15-2007, 09:57 AM   #2
Fully Optimized
 
^Mike^'s Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 2,958
Send a message via ICQ to ^Mike^ Send a message via AIM to ^Mike^ Send a message via MSN to ^Mike^ Send a message via Yahoo to ^Mike^
Default Re: Laptop to wireless router issue

why does it say wireless network connection 2? do you have more than 1 wireless card??
__________________

^Mike^ is offline   Reply With Quote
Old 01-15-2007, 10:13 AM   #3
Fully Optimized
 
CompMan's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 3,323
Send a message via AIM to CompMan
Default Re: Laptop to wireless router issue

The first connection is probably the rj-45 port, but anyway, you didn't enter the WEP key. You have to go into advanced options and un-check "this key is provided for me" and enter the key.
__________________
|Intel Q6600@3.0ghz||ASUS MAXIMUS FORMULA||2GiG Corsair XM2 DDR2 800||EvGa 8800GTS||36gig Western Digital Raptor 10,000 rpm||Ultra X2 connect 550W modular psu||Thermaltake Tsunami Case|Vista 64bit|
Windows has Blue screens, Mac has grey screens, and CF has White screens!!
2004 Mazda RX-8 GT Titanium Grey, Greddy Exhaust, AEM cold air intake
--objects in rearview get smaller with each shift--
CompMan is offline   Reply With Quote
Old 01-15-2007, 10:14 AM   #4
Fully Optimized
 
^Mike^'s Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 2,958
Send a message via ICQ to ^Mike^ Send a message via AIM to ^Mike^ Send a message via MSN to ^Mike^ Send a message via Yahoo to ^Mike^
Default Re: Laptop to wireless router issue

Quote:
Originally Posted by CompMan
The first connection is probably the rj-45 port,
no it can't be because it would be titled "local area connection" or "local area connection 2"
^Mike^ is offline   Reply With Quote
Old 01-15-2007, 10:16 AM   #5
Fully Optimized
 
CompMan's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 3,323
Send a message via AIM to CompMan
Default Re: Laptop to wireless router issue

ohh yea, srry my bad, but when i used to have wireless sometimes it would say wireless connection 2..idk its not biggy. but yea do what i said before and you should be set.
__________________
|Intel Q6600@3.0ghz||ASUS MAXIMUS FORMULA||2GiG Corsair XM2 DDR2 800||EvGa 8800GTS||36gig Western Digital Raptor 10,000 rpm||Ultra X2 connect 550W modular psu||Thermaltake Tsunami Case|Vista 64bit|
Windows has Blue screens, Mac has grey screens, and CF has White screens!!
2004 Mazda RX-8 GT Titanium Grey, Greddy Exhaust, AEM cold air intake
--objects in rearview get smaller with each shift--
CompMan is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 05:46 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0