Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 06-11-2007, 11:22 AM   #1
Baseband Member
 
Leathal's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 29
Default LAN problems

Sup all,
Got a problem with my lan port I think, My broadband is slow through the lan port but fast in my usb port and I don't have a clue why any idea's?
__________________

__________________
Too Live And Too Die. Thats Why We're Here Isn't It?
Temp Rig: Windows Xp,AMD Duron(tm) O,C to 1.7ghz, 1.3gb ram,128mb ATI Radaeon 9520, 20+160gb HDD, DVD-RW, Mikomi Optical Mouse, Labtec Slim Keyboard, 17" TFT Moniter

New Rig: Windows XP, P4 3.2ghz with HT,1.5gb ram, 128 ATI Radeaon 9520, 160gb HDD, DvD-RW, Optical Mouse,Slim KeyBoard, 17' TFT Moniter 550watt PSU
Leathal is offline   Reply With Quote
Old 06-11-2007, 12:05 PM   #2
Golden Master
 
mammikoura's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,459
Send a message via MSN to mammikoura
Default Re: LAN problems

integrated network card?
And has it been working fine before?
And have you made any changes? (like updating drivers)

The port could be broken, but then I doubt it would work at all. I'd try installing new drivers, or installing the ones you had before if you recently updated them.
__________________

mammikoura is offline   Reply With Quote
Old 06-11-2007, 12:59 PM   #3
Baseband Member
 
Leathal's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 29
Default Re: LAN problems

I haven't installed any new drivers but i will try a update.
and i haven't made any changes that i can remember
and it was working fine before.

Just in case you wanted to know its a
SiS 900 based PCI Ethernet Adapter
__________________
Too Live And Too Die. Thats Why We're Here Isn't It?
Temp Rig: Windows Xp,AMD Duron(tm) O,C to 1.7ghz, 1.3gb ram,128mb ATI Radaeon 9520, 20+160gb HDD, DVD-RW, Mikomi Optical Mouse, Labtec Slim Keyboard, 17" TFT Moniter

New Rig: Windows XP, P4 3.2ghz with HT,1.5gb ram, 128 ATI Radeaon 9520, 160gb HDD, DvD-RW, Optical Mouse,Slim KeyBoard, 17' TFT Moniter 550watt PSU
Leathal is offline   Reply With Quote
Old 06-11-2007, 01:41 PM   #4
Golden Master
 
dude_se's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 8,632
Send a message via AIM to dude_se Send a message via MSN to dude_se
Default Re: LAN problems

have you tried a different ethernet cable?
it could also be a problem with the modem/router
__________________
Laptop spec: ASUS X53E, i5 2430m 2.4ghz, 3gb ram, 320gb hdd, intel hd graphics, usb 3.0
dude_se is offline   Reply With Quote
Old 06-11-2007, 01:43 PM   #5
Baseband Member
 
Leathal's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 29
Default Re: LAN problems

OK i updated the LAN driver still the same and i can't rollback because it has no driver to rollback to any other suggestions

Edit-
Didn't see your post til i made mine.
I have tried another Ethernet cable and wouldn't the usb cable be affected as well if it was the hub?
__________________
Too Live And Too Die. Thats Why We're Here Isn't It?
Temp Rig: Windows Xp,AMD Duron(tm) O,C to 1.7ghz, 1.3gb ram,128mb ATI Radaeon 9520, 20+160gb HDD, DVD-RW, Mikomi Optical Mouse, Labtec Slim Keyboard, 17" TFT Moniter

New Rig: Windows XP, P4 3.2ghz with HT,1.5gb ram, 128 ATI Radeaon 9520, 160gb HDD, DvD-RW, Optical Mouse,Slim KeyBoard, 17' TFT Moniter 550watt PSU
Leathal is offline   Reply With Quote
Old 06-11-2007, 05:13 PM   #6
Fully Optimized
 
ssc456's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 4,279
Send a message via MSN to ssc456
Default Re: LAN problems

id try buying or borrowing a new network card i know over in the uk u can get them for next to nothing so shouldnt be that much of a waste if it doesnt solve it

i cnt think of anything else it could be
__________________
He who has never failed has never attempted anything worth succeeding at.

Dont Eat Animals, Its Not Good For Them And They Dont Like It!
ssc456 is offline   Reply With Quote
Old 06-11-2007, 09:11 PM   #7
Baseband Member
 
Leathal's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 29
Default Re: LAN problems

My ISP also thinks its the LAN port and are sending me a installation CD for my wireless card and i will get a LAN card next time i go into the town

Thanks for you help
__________________

__________________
Too Live And Too Die. Thats Why We're Here Isn't It?
Temp Rig: Windows Xp,AMD Duron(tm) O,C to 1.7ghz, 1.3gb ram,128mb ATI Radaeon 9520, 20+160gb HDD, DVD-RW, Mikomi Optical Mouse, Labtec Slim Keyboard, 17" TFT Moniter

New Rig: Windows XP, P4 3.2ghz with HT,1.5gb ram, 128 ATI Radeaon 9520, 160gb HDD, DvD-RW, Optical Mouse,Slim KeyBoard, 17' TFT Moniter 550watt PSU
Leathal is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 05:25 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0