Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 12-10-2005, 03:22 PM   #1
Daemon Poster
 
Osak's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 821
Default LAN prob.

Ok I recently reformated my PC and now when i go into "My network places" it only shows my wireless connection and no local area connection i tried the "Add a new connection" but that didnt work, so i went into my BIOS and enabled my LAN (Built in LAN on mobo) and still no luck!! I have ran out of ideas, though about reinstalling the drivers but i dont know were to look for them (Went on the official site and didnt find anything) Also when i go under device manager it just shows my wireless card under network adapters. my mobo is:
(Sckt939)MSI K8N NEO4-F nForce4 Chipset SATA Raid PCI-E w/GbLAN,USB2.0,&7.1Audio

thanks!
__________________

__________________
Macbook Pro 2.4ghs Intel Core 2 Duo, 4gigs ram

Mac Pro - 2x 3.0GHz Quad-Core Intel Xeon , 4x2gig 800MHz DDR2, 2x 1TB 7200-rpm Serial ATA 3Gb/s, NVIDIA GeForce 8800 GT 512MB
Osak is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2005, 03:39 PM   #2
Daemon Poster
 
BigLu's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,140
Send a message via AIM to BigLu
Default Re: LAN prob.

I had this problem, I had to enable MAC Lan in my BIOS, but you already did that, hmmm. I would try that again, make sure to save the settings before you exit. And you should be able to find those drivers somewhere on the net, try the msi site, you could always contact their customer support and ask them.
__________________

__________________
E8400
HD 4870
4GB DDR2
BigLu is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2005, 03:48 PM   #3
Daemon Poster
 
Osak's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 821
Default Re: LAN prob.

Tried turning of MAC lan and turning it back on a couple times but no luck, tried there official site and I couldnt find them (there site is not very user friendly)

**EDIT** - I tried to find the drivers again and i cant find them, if you can please post a link.
__________________
Macbook Pro 2.4ghs Intel Core 2 Duo, 4gigs ram

Mac Pro - 2x 3.0GHz Quad-Core Intel Xeon , 4x2gig 800MHz DDR2, 2x 1TB 7200-rpm Serial ATA 3Gb/s, NVIDIA GeForce 8800 GT 512MB
Osak is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 04:16 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0