Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 06-23-2006, 06:17 PM   #1
Fully Optimized
Join Date: Oct 2005
Location: 1
Posts: 2,525
Default lame ******* off*

lately my windows blinds program has not been saving my backgrounds and when i start up my computer my background would goto a default of grey.

but when i started up my computer this morning a background that i put on showed that i put on about a week ago. i didn't think anything of it so i went on with my day.

like 30 minutes my computer was not reconizing any disks at all and when i restarted my computer multply times it would go to a black screen and just sit there as i listen to my hard drive spin and shut off and repeat. i finally got that to work as you see im typing from that same computer.

then when i tried to play a agme that i just installed, a black screen would just show up and it would freeze. >8-(

very frustrating day. now i unistalled windowsblinds because its a piece of
sh!t and now my start button and that whole toolbar on the bottom is gone. btw, my toolbar was missing before i unistalled windowsblinds.

i'm running AVG right now to see if there is anything wrong. can anyone give me an idea how i can get my toolbar back and wtf is happening to my computer?!

Ronco Rox is offline   Reply With Quote
Old 06-23-2006, 06:20 PM   #2
In Runtime
iceshooter16's Avatar
Join Date: May 2006
Posts: 156
Default Re: lame *pissed off*

Try and do a WinXP repait. Just pop in an XP disk, restart, and go to repair in the menu.

iceshooter16 is offline   Reply With Quote
Old 06-23-2006, 09:10 PM   #3
Daemon Poster
kyleman999's Avatar
Join Date: Jan 2005
Posts: 538
Send a message via AIM to kyleman999 Send a message via MSN to kyleman999
Default Re: lame *pissed off*

weird t hings like that were happening to me and all it was was a f*cking stick of ram i was so pissed
i reformated liek 100 times lol
AMD Athlon XP 2600+ Barton (running @ 2.21)--Asus A7N8X --1gb (2x512) DDR PC3200 --200gb WD 8mb cache 7200 RPM--40gb WD 2mb cache 5200 RPM --XFX GeForce 6600GT AGP 8x @ 588\1.14 --Creative Audigy2 7.1 ZS--CoolMax 400 wat PSU-- --Volcano 12+ CPU Fan--Overclocking Kit--Logitech Z-5300e's
kyleman999 is offline   Reply With Quote
Old 06-24-2006, 08:04 AM   #4
Golden Master
joxley1990's Avatar
Join Date: Oct 2005
Posts: 7,846
Send a message via AIM to joxley1990 Send a message via MSN to joxley1990
Default Re: lame *pissed off*

Lol, that is annoying..

Ronco> I would just re-install Windows. Best way around it..

Originally Posted by iceshooter16
Try and do a WinXP repait. Just pop in an XP disk, restart, and go to repair in the menu.
That would only replace his system files, so any virus's, that are in any programs, will still be there, and if Window Blinds has somehow corrupted his hard drive, all those little .dll files will still be there.

Best to go with a complete re-format mate.
joxley1990 is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 09:01 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0