Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 03-18-2010, 07:20 PM   #11
Solid State Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 13
Default Re: lagging problem

Quote:
Originally Posted by frank2085 View Post
no way i dont believe that I put win7 on a p4 2.6 ghz 1gb of ram and it sucked
man i am not joking i ran it for 2 months with only 512mb, i just upgraded it today to 1.5gb
__________________

JTT90 is offline   Reply With Quote
Old 03-18-2010, 07:21 PM   #12
Golden Master
 
Cabbs's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 7,912
Send a message via AIM to Cabbs
Default Re: lagging problem

You could try turning Aero off to see if that makes a difference.

Did the lagging just start recently or was it right when you upgraded to Windows 7?
__________________

__________________
=Like anime? Come to AnimeAppeal.com!=
||DFI UT P35||Q9550@3400 Mhz||Geil 4GB RAM||Radeon 5770||
Cabbs is offline   Reply With Quote
Old 03-18-2010, 07:22 PM   #13
Solid State Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 13
Default Re: lagging problem

still cant find the performance scores

Quote:
Originally Posted by Cabbs View Post
You could try turning Aero off to see if that makes a difference.

Did the lagging just start recently or was it right when you upgraded to Windows 7?
well idk i just put the 3 games i play on here today to try it out so idk...... even with "low" ram i should beable to watch dvds and youtube videos with out a problem
JTT90 is offline   Reply With Quote
Old 03-18-2010, 07:24 PM   #14
Golden Master
 
Cabbs's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 7,912
Send a message via AIM to Cabbs
Default Re: lagging problem

If you're talking about the Windows Performance Index, you can pretty much ignore it. It doesn't really mean a whole lot.

Did the lagging just start randomly, or did you notice it right off the bat after the Windows 7 install?
__________________
=Like anime? Come to AnimeAppeal.com!=
||DFI UT P35||Q9550@3400 Mhz||Geil 4GB RAM||Radeon 5770||
Cabbs is offline   Reply With Quote
Old 03-18-2010, 07:26 PM   #15
In Runtime
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 156
Default Re: lagging problem

switch to smal icons
frank2085 is offline   Reply With Quote
Old 03-18-2010, 07:32 PM   #16
Solid State Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 13
Default Re: lagging problem

Quote:
Originally Posted by Cabbs View Post
If you're talking about the Windows Performance Index, you can pretty much ignore it. It doesn't really mean a whole lot.

Did the lagging just start randomly, or did you notice it right off the bat after the Windows 7 install?
pretty much started randomly, i could try another video card but i dont think there are drivers for the card for win7
JTT90 is offline   Reply With Quote
Old 03-18-2010, 07:33 PM   #17
In Runtime
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 156
Default Re: lagging problem

It will use generic drivers win7 has a huge driver store
frank2085 is offline   Reply With Quote
Old 03-18-2010, 07:38 PM   #18
Solid State Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 13
Default Re: lagging problem

well the card is a geforce fx5700ve, its pretty old but heck ill try it
JTT90 is offline   Reply With Quote
Old 03-18-2010, 07:41 PM   #19
In Runtime
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 156
Default Re: lagging problem

what does your video look like btw

just real choppy?
frank2085 is offline   Reply With Quote
Old 03-18-2010, 07:42 PM   #20
Golden Master
 
Cabbs's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 7,912
Send a message via AIM to Cabbs
Default Re: lagging problem

I would try official drivers if there are any available.

If it started randomly, then it's not a problem with Windows using too many resources. I'd make sure there isn't anything in the background hogging up the CPU. Some things I would try are:

-Virus and spyware scans
-Registry/junk cleaner (I like Ccleaner)
-Check startup programs for anything you don't need
__________________

__________________
=Like anime? Come to AnimeAppeal.com!=
||DFI UT P35||Q9550@3400 Mhz||Geil 4GB RAM||Radeon 5770||
Cabbs is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 05:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0