Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 07-18-2008, 05:46 PM   #1
Baseband Member
paintballpunk43's Avatar
Join Date: Nov 2007
Posts: 76
Default Labtop Problem Hotkeys won't work

So I recently got an ASUS F8s-C1 labtop and all is well but after pressing the voume FN key during an online movie none of the hotkeys work such as what Mode the comp is (preformance, Battery saving), the wifi key, the bluetooth key, and the keyboard voulme control. I was going to just use system restore and turn the pc back to how it was beofre the incident ,but I'm not that familiar with vista yet. Can anyone help me plz?

Allright its all good figured it out by using system restore, but is there anyway to disable these keys cuz it was very annoying to use system restore.

Anthlon X2 6400 @ 3.2ghz, GPU 8600GT XXX, Asus FFC mobo, Seagate 500gb 7.5k 16mb cahce HDD, (2) 1gb corsair 800mhz at 4-4-12, Zalman 8600, Case Qpack2 orange, PSU is supplied 500w
paintballpunk43 is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 05:16 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0