Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 07-05-2006, 08:00 PM   #11
Daemon Poster
 
Peter Lachowicz's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 691
Default Re: L.A. Rush Problem!

La rush has a glitch in it when u get to the middle, there is an endurance race, and you are facing vipers, mclarens, etc, and you race for 30 min straight, and it is impossible to beat, just lettin you know, damn game manufacturers...
__________________

__________________
exams....arghhh...
Peter Lachowicz is offline   Reply With Quote
Old 07-05-2006, 08:03 PM   #12
Golden Master
 
Kage's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Re: L.A. Rush Problem!

You'd of thought they would have released a patch for that?...
__________________

__________________
Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline   Reply With Quote
Old 07-05-2006, 08:04 PM   #13
BSOD
 
MarxSoccer's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 2,999
Send a message via ICQ to MarxSoccer Send a message via AIM to MarxSoccer Send a message via MSN to MarxSoccer Send a message via Yahoo to MarxSoccer
Default Re: L.A. Rush Problem!

Sure it isn't corrupted game data?
MarxSoccer is offline   Reply With Quote
Old 07-05-2006, 08:45 PM   #14
Fully Optimized
 
drumthrasher's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 2,606
Send a message via AIM to drumthrasher Send a message via MSN to drumthrasher Send a message via Yahoo to drumthrasher
Default Re: L.A. Rush Problem!

i'm sure. it worked before i bought the video card...but heres a pic.

i wish i knew what was wrong...
__________________
Gateway GT4016 Desktop | CPU: AMD Athlon 64 3700+ @ 2.2GHz | RAM: 2GB (4x512MB) | HDD: 1x200GB, 1x120GB | Video: ATI HD Radeon 4850 512MB | OS: Vista Home Premium x86 SP1, Mac OS X Leopard 10.5.6
drumthrasher is offline   Reply With Quote
Old 07-05-2006, 08:49 PM   #15
Golden Master
 
Kage's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Re: L.A. Rush Problem!

Weird. The text has just...gone...

I'd try re-installing the game after updating the graphics card. You may find that will improve things, since maybe he settings need to be changed, as it might work slightly different to your old one.

I'm sure you can find the saved games somewhere too.

I'm guessing thats probably it.
__________________
Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline   Reply With Quote
Old 07-05-2006, 09:05 PM   #16
Fully Optimized
 
drumthrasher's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 2,606
Send a message via AIM to drumthrasher Send a message via MSN to drumthrasher Send a message via Yahoo to drumthrasher
Default Re: L.A. Rush Problem!

i was just thinking that also...i'll do that later. just bought gta san andreas for pc and i'm working on that...and mods for it.
__________________
Gateway GT4016 Desktop | CPU: AMD Athlon 64 3700+ @ 2.2GHz | RAM: 2GB (4x512MB) | HDD: 1x200GB, 1x120GB | Video: ATI HD Radeon 4850 512MB | OS: Vista Home Premium x86 SP1, Mac OS X Leopard 10.5.6
drumthrasher is offline   Reply With Quote
Old 07-05-2006, 10:23 PM   #17
Fully Optimized
 
gaming_freak's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,158
Default Re: L.A. Rush Problem!

maybe try changing the resolution in the game settings? i dunno but sometimes games mess up at certain resolutions
__________________
ASUS P6X58D premium | i7 920 D0 @ 4.2GHz | Corsair XMS3 6GB | MSI GTX460 HAWK | OCZ vertex 2 SSD | Coolermaster HAF X case
gaming_freak is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2006, 07:02 PM   #18
Fully Optimized
 
drumthrasher's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 2,606
Send a message via AIM to drumthrasher Send a message via MSN to drumthrasher Send a message via Yahoo to drumthrasher
Default Re: L.A. Rush Problem!

okay i just now uninstalled it then installed it and it's doing the same thing.
__________________
Gateway GT4016 Desktop | CPU: AMD Athlon 64 3700+ @ 2.2GHz | RAM: 2GB (4x512MB) | HDD: 1x200GB, 1x120GB | Video: ATI HD Radeon 4850 512MB | OS: Vista Home Premium x86 SP1, Mac OS X Leopard 10.5.6
drumthrasher is offline   Reply With Quote
Old 09-10-2006, 05:40 PM   #19
Fully Optimized
 
drumthrasher's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 2,606
Send a message via AIM to drumthrasher Send a message via MSN to drumthrasher Send a message via Yahoo to drumthrasher
Default Re: L.A. Rush Problem!

wait, heres a pic if i haven't posted one:


anybody know what this may be caused by?
__________________
Gateway GT4016 Desktop | CPU: AMD Athlon 64 3700+ @ 2.2GHz | RAM: 2GB (4x512MB) | HDD: 1x200GB, 1x120GB | Video: ATI HD Radeon 4850 512MB | OS: Vista Home Premium x86 SP1, Mac OS X Leopard 10.5.6
drumthrasher is offline   Reply With Quote
Old 09-10-2006, 08:37 PM   #20
Golden Master
 
Kage's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Re: L.A. Rush Problem!

You did post one.

it still stumps me what it could be caused by. I mean, you only changed your card... and a re-install didn't do it...

Something to do with fonts?... 2D support? I have no idea.
__________________

__________________
Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 12:37 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0