Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 04-02-2009, 09:52 PM   #1
In Runtime
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 309
Default I've had it! I'm about to kill someone!

OK I am about to explode.

I turn on my PC. It gets to the log on screen and it plays that "blue de blue blah" Windows music. So my speakers and sound card are working obviously. Then, it shows my background, no icons, no nothing, sits there, then throws this crap at me.



OK, doesn't matter which one I click. It will go away, and then I have to do control alt delete and do new task explorer.exe to get my pc to continue loading. Finally my icons and shit load, O SNAP! Good! My Windows theme the XP style crap isn't working, it's that like generic kind of 98 kind of XP theme. And I can fool around and get it back to the XP one, but I have to do it each time the system loads...when it wasn't doing this an hour ago.

Now, this is the fun thing, remember how my PC PLAYED MUSIC when I logged on? Well now when I go to play a song or whatever, NOPE WON'T WORK. I go to control panel, NO AUDIO DEVICE! REALLY WINDOWS? When I send an IM in AIM, it makes a noise, not a PC case speaker noise, but a bling from the speakers! So obviously everything is working except for Windows being a dork. So I hit reboot, AND IT PLAYS THE WIMPY LOG OFF MUSIC.

What the hay am I supposed to do for this cow dung computer I am about to rip my darn head off I am so angry!
__________________

i want a laptop is offline   Reply With Quote
Old 04-02-2009, 09:56 PM   #2
Omnipotent One
 
Atomic Rooster's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: USA
Posts: 11,161
Send a message via AIM to Atomic Rooster Send a message via Yahoo to Atomic Rooster
Default Re: I've had it! I'm about to kill someone!

It's more than likely the theme and the associated program that is causing the problem.

I understand that you are upset, but please watch the language.
__________________

Atomic Rooster is offline   Reply With Quote
Old 04-02-2009, 09:56 PM   #3
Fully Optimized
 
Holysky's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 3,692
Default Re: I've had it! I'm about to kill someone!

CHILL OUT EVERYONE SEE's THESE POST NO NEED TO CURSE.

sounds like you might have either the new virus or hardware faliure
__________________
Let's get this party started, I'm sick of begging you You make me dead inside which I give to you
Let's get this party started, You make me feel inside I want to be the one to make myself sane
Holysky is offline   Reply With Quote
Old 04-03-2009, 12:33 AM   #4
Daemon Poster
 
jo5h's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 1,030
Default Re: I've had it! I'm about to kill someone!

try doing a system restore, I've never been a fan of custom themes
__________________
AMD 64 X2 Dual Core 3800+
Asus M2N-SLI Deluxe
Corsair CM2 X 512 x 2 A-6400
Nvidia 7600 GS 256 MB PCI-E 16x
jo5h is offline   Reply With Quote
Old 04-03-2009, 01:32 AM   #5
Daemon Poster
 
CrackerJacker's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: USA
Posts: 987
Send a message via Skype™ to CrackerJacker
Default Re: I've had it! I'm about to kill someone!

Someone told me about a virus that came out infecting millions of computers lol Maybe your part of the millions
__________________
USAF KC-135R Crew Chief
i7 2770 @ 3.4ghz, Geforce GTX 560 ti, 8GB DDR3 1600, SSD 120gb, cup holder
I would imagine if you could understand Morse Code, a tap dancer would drive you crazy
CrackerJacker is offline   Reply With Quote
Old 04-03-2009, 02:31 PM   #6
Daemon Poster
 
jo5h's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 1,030
Default Re: I've had it! I'm about to kill someone!

Quote:
Originally Posted by CrackerJacker View Post
Someone told me about a virus that came out infecting millions of computers lol Maybe your part of the millions

the conflicker strikes again
__________________
AMD 64 X2 Dual Core 3800+
Asus M2N-SLI Deluxe
Corsair CM2 X 512 x 2 A-6400
Nvidia 7600 GS 256 MB PCI-E 16x
jo5h is offline   Reply With Quote
Old 04-03-2009, 03:27 PM   #7
In Runtime
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 309
Default Re: I've had it! I'm about to kill someone!

So I got the virus? Phooey. Well I'm in the middle of an XP repair thing, so when that is done (I doubt it'll solve the problem) what can I to get this mofo off of my system?
i want a laptop is offline   Reply With Quote
Old 04-03-2009, 03:36 PM   #8
Fully Optimized
 
rohan23's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 4,087
Default Re: I've had it! I'm about to kill someone!

Language, dude. Try getting into safe mode and then doing a virus scan or uninstalling the theme pack.
__________________
Macook 13.3

2.13Ghz Intel Core 2 Duo-2GB DDR2 800 Mhz-500GB Western Digital Caviar Blue- Nvidia 9400M
rohan23 is offline   Reply With Quote
Old 04-03-2009, 06:17 PM   #9
In Runtime
 
AzNVi3t2007's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 155
Send a message via AIM to AzNVi3t2007
Default Re: I've had it! I'm about to kill someone!

relax. Not a BIG ISSUE. Do what they said.
__________________

AzNVi3t2007 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 07:30 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0