Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 01-19-2008, 02:56 PM   #1
In Runtime
 
dan7777's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 133
Default itunes and vista... (well repeated topic I know...)

I've heard alot about itunes not working with vista very well. However, I thought that would be sorted by now. I've just installed itunes and it seems a tad bit slow, at as smooth as on xp.

Anybody else finding this? Is it still not very stable in Vista?

Cheers.
__________________

__________________
Intel Q6600@2.4Ghz | ASUS P5N32-E SLI PLUS | 2x2GB Buffalo PC26400 Dual Channel | Dual Nvidia GeForce 6800GS @ x16 SLI | 2x250gb 7200RPM Maxtor RAID 1 | OCZ500SXS 500W PSU | NZXT Hush Case | Vista Ultimate 32bit.
dan7777 is offline   Reply With Quote
Old 01-19-2008, 03:46 PM   #2
Golden Master
 
worshipme's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 5,603
Default Re: itunes and vista... (well repeated topic I know...)

I run it on Vista 64 bit. I get an error message everytime I open it saying "iTunes did not install properly and you may not be able to burn CDs/DVDs" 64 bit OSs are not supported by iTunes though so I'm not complaining as it still works fine and very smooth. The reason you find it slower in Vista is because generally Vista requires more performance than XP so it will slow some apps down a bit. But with your system, I assume it still runs fine though?
__________________

__________________
AMD Phenom II X4 955 BE @ 4.0GHz + TU120E lapped - MSI 770-CD45 AM3 - 2x2GB OCZ DDR3 1333MHz - Sapphire HD 4870 - Samsung Spinpoint 500GB 7200RPM 16MB cache HDD - Tagan TG600-BZ Piperock - (Currently open test bed) - Windows Vista Home Premium 64bit.
worshipme is offline   Reply With Quote
Old 01-19-2008, 04:18 PM   #3
Fully Optimized
 
DefCon_!1!'s Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 1,733
Send a message via AIM to DefCon_!1! Send a message via MSN to DefCon_!1!
Default Re: itunes and vista... (well repeated topic I know...)

i have 32bt VISTA Home Premuim on a laptop

and i run it almost everyday
__________________
Gigabyte Z68X-UD4
i5 2500k 4.5ghz with H100 Cooling
2x 560ti @ 950mhz
DefCon_!1! is offline   Reply With Quote
Old 01-19-2008, 05:56 PM   #4
Fully Optimized
 
troy's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: USA
Posts: 2,410
Default Re: itunes and vista... (well repeated topic I know...)

I'm running Home Premium 32 bit and haven't had any issues with it yet.
__________________
Desktop: Dell Dimension E510, 2.5GB RAM, Intel P4 3.0GHZ, 250GB HDD, Windows Vista Premium. Might not be the best, but the old girl is still running good.
troy is offline   Reply With Quote
Old 01-19-2008, 06:19 PM   #5
Fully Optimized
 
joe pic's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,527
Send a message via AIM to joe pic Send a message via MSN to joe pic Send a message via Yahoo to joe pic
Default Re: itunes and vista... (well repeated topic I know...)

The new version, (7.6) is said to have more compatibility issues resolved with Vista. I upgraded, but haven't noticed a difference yet.
__________________
"I Don't like to repeat successes. I like to move on to other things." - Walt Disney
Proud Chrome OS Pilot Program participant
www.twovisionaries.com
joe pic is offline   Reply With Quote
Old 01-19-2008, 09:59 PM   #6
In Runtime
 
Brian_Fenner's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 366
Default Re: itunes and vista... (well repeated topic I know...)

Been running it almost everyday for the last 9 months with Vista Home Premium.............works fine for me. Four different iPods.
What problems are there, I sure don't see any issues.
__________________
White Bear Lake, Minnesota
GoldWings Rule!
Brian_Fenner is offline   Reply With Quote
Old 01-20-2008, 12:14 PM   #7
Golden Master
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 7,534
Default Re: itunes and vista... (well repeated topic I know...)

I started using iTunes when I got my first iPod (November 2006). I had Windows XP back then and it worked fine. When I got my laptop with Vista in March (2007), I didn't notice any performance differences.

It seems perfectly stable. I have Home Premium (32-bit).
__________________

LA061 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 04:48 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0