Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 09-15-2005, 10:56 AM   #1
Daemon Poster
 
cantona's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 680
Default Ipod sound questions?

Hi

Just got my ipod and when I play a song it doesnt sound as if the music is being played evenly through each headphone (cannot be sure of this however). I have only got it so I am not sure if there is an equalizer setting or something to even out sound form left to right. All help appreciated

thanx
__________________

__________________
Into my arms, O Lord
cantona is offline   Reply With Quote
Old 09-15-2005, 10:58 AM   #2
BSOD
 
Join Date: May 2005
Posts: 2,734
Default Re: Ipod sound questions?

Make sure the headphones are fully plugged into the iPod. Also, read the directions to see if there's an equalizer or something similar. Try it with different songs, as well - could be the particular song. How bad is the offset? Very noticeable? There could be a problem with the iPod itself. If you can't get it fixed here, call Apple customer service.
__________________

catalyst is offline   Reply With Quote
Old 09-15-2005, 11:27 AM   #3
G.
BSOD
 
G.'s Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 1,533
Default Re: Ipod sound questions?

meby you should have bought a creative and not a ipod
G. is offline   Reply With Quote
Old 09-15-2005, 11:34 AM   #4
Golden Master
 
Kage's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Re: Ipod sound questions?

Well of course, but I expect a fault with the ipod itself.

This is unless there is a "PAN" option in the sound options (not really used an i-pod), check that it is in the centre or at 50% to mke sure the same balance is kept on both speakers.

You could also try another set of headphones, or try plugging it into an amp.
__________________
Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline   Reply With Quote
Old 09-16-2005, 04:08 AM   #5
Daemon Poster
 
cantona's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 680
Default

its alright guys i fixed it. Ipod is working great, thanx again
__________________
Into my arms, O Lord
cantona is offline   Reply With Quote
Old 09-16-2005, 04:42 AM   #6
BSOD
 
Opteronix's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 418
Default Re: Ipod sound questions?

Quote:
Originally Posted by cantona
its alright guys i fixed it. Ipod is working great, thanx again
Which one do you have? I have a black iPod NANO.. SO TINY...
Opteronix is offline   Reply With Quote
Old 09-16-2005, 07:10 AM   #7
Golden Master
 
Kage's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Re: Ipod sound questions?

What was up with it, what fixed it?
__________________
Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline   Reply With Quote
Old 09-16-2005, 07:31 AM   #8
Fully Optimized
 
dyserq's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,281
Default Re: Ipod sound questions?

Quote:
Originally Posted by Opteronix
Which one do you have? I have a black iPod NANO.. SO TINY...
You have one already ?!
I'm surprised ... whats your review of the ipod nano lol ? because i haven't really appreciated apple, i stick with the ones that i am most familiar with, the normal MP3s
__________________

dyserq is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 07:08 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0