Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 12-19-2006, 08:50 PM   #1
In Runtime
 
CaneBaller's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 150
Default Interrupts?

I got the program process explorer

and it says that...

Process: Interrupts
CPU: 67.65 (i think this is cpu usage correct me if im wrong)
Description: Hardware Interrupts

can any one explain this to me
plz and thx

AMD 3500+, 1gig ram, MCE 05, Geforce 6500 (added to me comp about 2months ago)

Thanks All
__________________

__________________
I'm l337
CaneBaller is offline   Reply With Quote
Old 12-19-2006, 08:58 PM   #2
Site Team
 
celegorm's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 10,713
Send a message via AIM to celegorm
Default Re: Interrupts?

doesn't look lagit to me. try ending teh process, if things improve, then run a virus and antispyware scan. if things stop working, restart and you'll be fine.
__________________

__________________
"as a fanboy i refuse to admit it and will pull countless things out of my butt to disprove it"

Team Thelegorm! Total Kills: 21 (i iz in uor profile, editsing your sigz)
celegorm is offline   Reply With Quote
Old 12-20-2006, 06:15 PM   #3
In Runtime
 
CaneBaller's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 150
Default Re: Interrupts?

ive tried ending the process wont let me for some reason
__________________
I'm l337
CaneBaller is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 04:56 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0