Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-07-2006, 11:56 PM   #1
In Runtime
Lord Mythirion's Avatar
Join Date: May 2006
Posts: 241
Default Internet Help

My dad's internet has been acting really strange lately...I have a Airlink 101 adaptor and it connects wirelessly to an AR525w router(i think). It says it's at 54mbps and it connects to the IP good, but it's ridiculously slow for some reason. it takes forever to get onto google of all websites. it connects to yahoo! mail, but it doesn't let him actually check the mail.

can someone please help?

l Intel Core 2 Quad q6700 @ 2.66ghz l 4GB PC6400 RAM l EVGA 8600GT l 500GB x2 RAID 0 16MB Cache l Cooler Master eXtreme Power 600W l
Lord Mythirion is offline   Reply With Quote
Old 11-08-2006, 12:48 AM   #2
Golden Master
ArrizX's Avatar
Join Date: Apr 2005
Posts: 16,069
Send a message via MSN to ArrizX
Default Re: Internet Help

Unplug the rounter for 60 seconds and reconnect. Restart computer and bam..

Thats what I need to do for my D-link at least..
. ()()()()
./l ,[_\_\ ],
l---L ()lllllll()-
()_) ()_)--o-)_)
ArrizX is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 12:05 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0