Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-03-2004, 09:01 PM   #1
Beta Member
Join Date: May 2004
Posts: 1
Default internet explorer cannot find broadband connection

hi, I've got a broadband connection and has been working fine until this weekend (1 may 2004)
after connecting to the broadband successfully, the IE is still not able to detect the connection.
The win xp suddenly slow down n reboots itself.
Do you think my pc is infected with the latest virus sasser?
now I cannot dial into the internet at all, so I cannot download the latest patches from microsoft. The cpu usage somehow increases tremendously though there are no pgm running.

any advise ???

toscarie is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2004, 09:27 PM   #2
bluto's Avatar
Join Date: Apr 2004
Posts: 1,542
Send a message via ICQ to bluto
Lightbulb Who do you pay for this ?

Why don't you call your BBand server customer support ?

bluto is offline   Reply With Quote
Old 05-05-2004, 02:56 PM   #3
Lord Kalthorn's Avatar
Join Date: Dec 2003
Location: Britain
Posts: 13,293
Send a message via MSN to Lord Kalthorn

That sounds like the most obvious answer.
A Knight is sworn to Honour. His heart knows only Virtue. His blade defends the helpless. His might upholds the Weak. His word speaks only truth. His wrath undoes the Wicked.
Lord Kalthorn is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 10:28 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0