Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 01-08-2007, 12:43 AM   #1
In Runtime
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 412
Send a message via AIM to Tweak
Default Internet Connection Problem using schools network

hey recently i have not been able to connect to any secure servers using this computer/internet except MSN and AIM....at first i thought it was my computer so i reformatted but that did not do anything....about 3 months ago it was working fine and had been working for a quite a while...but then it stopped one day....im curious as to why...MSN and AIM work but WoW, CS, vent, xfire, MiRC dont work....any help would be appreciated....thanks

also my computer works fine at my house, its just at college
__________________

Tweak is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2007, 09:27 AM   #2
Daemon Poster
 
~K-Pow~'s Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 1,241
Send a message via MSN to ~K-Pow~ Send a message via Yahoo to ~K-Pow~
Default Re: Internet Connection Problem using schools network

Maybe the network guys at college only allow you to visit sites they want you to visit now.
__________________

__________________
"Keep fit and have fun" Bodybreak

Home Computer: Dell inspiron 2200, 1.66 GHZ processor, 80 gig harddrive, 512mb ram, cd/dvd rom, wireless network card.
~K-Pow~ is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2007, 01:59 AM   #3
In Runtime
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 412
Send a message via AIM to Tweak
Default Re: Internet Connection Problem using schools network

weird, like the next day it fixed itself. maybe i just needed to update my virus protection. because i did that earlier that day
Tweak is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2007, 03:02 PM   #4
In Runtime
 
jamieoliver22's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 245
Default Re: Internet Connection Problem using schools network

The school network admins have probably blocked certain services/protocols/ports.
__________________
Desktop: AMD Athlon XP 2000+ - 1.6ghz | MSI KT4-Ultra Motherboard |ATI Radeon Powercolor x850 XT 256mb DDR3 | 400gb HDD space |1gb PC2700 DDR SDRAM.
---
Laptop: AMD Sempron 3200+ - 1.6ghz | ATI Radeon Xpress 1100 - 128mb | 100gb PATA HDD | 1gb DDR2 RAM.
jamieoliver22 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 10:07 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0