Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 02-15-2005, 10:08 AM   #1
In Runtime
 
crazyjoe16's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 332
Send a message via AIM to crazyjoe16 Send a message via MSN to crazyjoe16 Send a message via Yahoo to crazyjoe16
Angry internal wireless card...

okayjust a few months ago i got a laptop with an internal wireless card and it has worked amazingly since i got it....until about 4 days ago.

it was working fine on friday afternoon. that evening i left to sleepover at my friend's house. he doesn't have wireless so i didn't use it overnight. when i came back home the next day, my wireless card wouldn't pick up my router!

***

so i looked around the house to find my brother-in-law who knows ALOT about computers and has alot of computer nerd friends. i asked him about it and he said he didn't know what the problem was so he tried to pick up the router with his 2 laptops and it worked fine. my dad's laptop also picked up the router with no problem, as did my desktop computer.....just not my laptop. anyway my brotherinlaw told me internal wireless cards are crappy and he has a friend who had the exact same problem as me and never did figure out how to get it to work. so he told me to just go buy a usb wifi....but i definetly don't have 'da cash' right now....so does anyone know what's wrong with my internal wifi? i already tried reinstalling the drivers and that does nothing...

sorry for the long post
__________________

crazyjoe16 is offline   Reply With Quote
Old 02-17-2005, 09:35 AM   #2
In Runtime
 
crazyjoe16's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 332
Send a message via AIM to crazyjoe16 Send a message via MSN to crazyjoe16 Send a message via Yahoo to crazyjoe16
Default

k well i'm gonna be reformatting my hd soon so hopefully that will fix the problem. but if anyone knows how to fix it, plz heeeeeeeeeeelp
__________________

crazyjoe16 is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2005, 09:46 AM   #3
In Runtime
 
crazyjoe16's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 332
Send a message via AIM to crazyjoe16 Send a message via MSN to crazyjoe16 Send a message via Yahoo to crazyjoe16
Default

doesn't anyone know how to fix my problem? i'm sad.... lol
crazyjoe16 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 08:29 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0