Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 07-20-2009, 09:55 AM   #11
Fully Optimized
 
dude_56013's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 4,262
Default Re: Interet explorer problem

Quote:
Originally Posted by microcompiter View Post
Ok, installed all the drivers,same problem...
One more thing, the computer has 4gb of ram, and when i go in systems , it says it only has 3gb,I did the memory test and everything seems to be fine.
You have a 32 bit OS.
__________________

__________________
Intel Core i7-2600K @ 3.4GHz || GIGABYTE GA-Z68X-UD3P-B3 || Corsair Vengeance 16GB DDR3-1600 || EVGA GeForce GTX 480 || Samsung EVO 256GB SSD
my feet get cold and that gives me diarrhea sometimes - Smart_Guy
dude_56013 is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2009, 10:19 AM   #12
Fully Optimized
 
jmacavali's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 4,867
Default Re: Interet explorer problem

Quote:
Originally Posted by dude_56013 View Post
You have a 32 bit OS.

That's where I was going with my post. That's why I wondered if he installed it or if it came with it.
__________________

__________________
****************************************
Don't take life too seriously -- no one gets out alive. Plus, who wants to arrive to the hereafter in pristine condition wearing a suit and tie?
I want to slide in sideways, worn out, used up, hair a mess, clothes tattered, & screaming, "Whooo! What a ride!"
****************************************
jmacavali is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2009, 12:19 PM   #13
Baseband Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 84
Default Re: Interet explorer problem

It came with 4gb of ram,and it came with vista home 64 bit,it has the same problem, I changed it to vista 32 bit, but the problem persist
microcompiter is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2009, 12:39 PM   #14
Fully Optimized
 
Join Date: Dec 2007
Location: England
Posts: 3,390
Default Re: Interet explorer problem

If you have Omnipage installed on your laptop un-install it and see if that cures the IE problem.

Also... try this.

Control Panel > Internet Options > Advanced > Reset

EDIT:

Or this...

Control Panel> Program and Features > Right click on Microsoft Office > Change > Repair
__________________
Lenovo ThinkPad T410 - i7 620M - 8GB RAM - Crucial M4 120GB SSD - 250GB 2nd drive - Intel HD 3000 GPU - 1440x900 - Windows 7/8
REMENIZ Computers
Remeniz is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2009, 12:48 PM   #15
Baseband Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 84
Default Re: Interet explorer problem

ok what i've tried:internet explorer reset, disable add ons, fresh reinstall windows, putting all the drivers, download mozila firefox(that didn't work either.....i don't know what else to do
microcompiter is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2009, 01:53 PM   #16
Fully Optimized
 
dude_56013's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 4,262
Default Re: Interet explorer problem

So, is this the only computer internet doesn't work on? Or does is it your ONLY computer? Because from what you are describing--if you can't connect wired or wirelessly and have reinstalled the OS and drivers--it sounds like it's an internet issue, not your computer.
__________________
Intel Core i7-2600K @ 3.4GHz || GIGABYTE GA-Z68X-UD3P-B3 || Corsair Vengeance 16GB DDR3-1600 || EVGA GeForce GTX 480 || Samsung EVO 256GB SSD
my feet get cold and that gives me diarrhea sometimes - Smart_Guy
dude_56013 is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2009, 03:06 PM   #17
Baseband Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 84
Default Re: Interet explorer problem

Quote:
Originally Posted by dude_56013 View Post
So, is this the only computer internet doesn't work on? Or does is it your ONLY computer? Because from what you are describing--if you can't connect wired or wirelessly and have reinstalled the OS and drivers--it sounds like it's an internet issue, not your computer.
This computer is not mine, it's my friends, my 2 computer works allright on the internet, no problem.
Like i said i took the hard drive put it in my computer and it goes on the internet, and also mozila firework works.
microcompiter is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2009, 03:32 PM   #18
Fully Optimized
 
dude_56013's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 4,262
Default Re: Interet explorer problem

And you've tried wireless with, what, a USB wireless adapter? And wired with ethernet, correct?
__________________
Intel Core i7-2600K @ 3.4GHz || GIGABYTE GA-Z68X-UD3P-B3 || Corsair Vengeance 16GB DDR3-1600 || EVGA GeForce GTX 480 || Samsung EVO 256GB SSD
my feet get cold and that gives me diarrhea sometimes - Smart_Guy
dude_56013 is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2009, 04:53 PM   #19
Baseband Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 84
Default Re: Interet explorer problem

Quote:
Originally Posted by dude_56013 View Post
And you've tried wireless with, what, a USB wireless adapter? And wired with ethernet, correct?
Yes correct, also tried to run in save mode, but same problem
microcompiter is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2009, 06:00 PM   #20
Fully Optimized
 
dude_56013's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 4,262
Default Re: Interet explorer problem

And you've reinstalled the OS? Correct? Then either you are doing something wrong if you are SURE SURE SURE you installed the drivers correctly, or there's a problem with the internet/router (possibly not assigning an IP address to this computer). Try it on a different internet connect (a buddy's house or something) to confirm or deny this.
__________________

__________________
Intel Core i7-2600K @ 3.4GHz || GIGABYTE GA-Z68X-UD3P-B3 || Corsair Vengeance 16GB DDR3-1600 || EVGA GeForce GTX 480 || Samsung EVO 256GB SSD
my feet get cold and that gives me diarrhea sometimes - Smart_Guy
dude_56013 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 11:15 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0