Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 05-03-2006, 08:50 PM   #1
Baseband Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 28
Default installed a video card, help needed

EDIT: go to this thread instead http://www.computerforums.org/showth...184#post374184
__________________

SilentFury is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2006, 09:00 PM   #2
Golden Master
 
borat_sagdiyev's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 8,986
Send a message via AIM to borat_sagdiyev Send a message via MSN to borat_sagdiyev
Default Re: installed a video card, help needed

just download the newest drivers off the internet. the 9250 is really gay to install at first.
__________________

__________________
Core 2 Duo e4500 2.2ghz @ 2.8ghz
evga 650i ultra
2gb 400mhz ram OC'ed to 450
evga geforce 7600GT overclocked
borat_sagdiyev is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2006, 09:12 PM   #3
Baseband Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 28
Default Re: installed a video card, help needed

ok im downloading some off of ati's website right now, it says theyre v.6.4

also, i installed the 512 stick on the second slot since the first had a 128 from when i bought it; the computer still recognizes the full 512, but displays the first slot as empty
i dont care about the 128, what im asking is will that effect performance? or does the slot the memory is in not matter that much
SilentFury is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2006, 09:20 PM   #4
Baseband Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 28
Default Re: installed a video card, help needed

i installed the drivers from ati's site, its still giving me that message and taking a long time to start up
SilentFury is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2006, 09:27 PM   #5
Golden Master
 
borat_sagdiyev's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 8,986
Send a message via AIM to borat_sagdiyev Send a message via MSN to borat_sagdiyev
Default Re: installed a video card, help needed

did u disable your old video card and remove it/delete the old drivers?
__________________
Core 2 Duo e4500 2.2ghz @ 2.8ghz
evga 650i ultra
2gb 400mhz ram OC'ed to 450
evga geforce 7600GT overclocked
borat_sagdiyev is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2006, 09:36 PM   #6
Baseband Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 28
Default Re: installed a video card, help needed

yeh it was onboard intel 815, i disabled it from the device manager under display, then after that i removed the 815 chipset from the list of uninstall programs
now under device manager, under display, theres

diamond s9250 pci 256 ddr
radeon 9250 - secondary
video controller (VGA compatible) <--this one has a yellow ! next to it

honestly i dont know whats wrong, everything is working, i just cant access the control center and it lags to boot up my computer
i have sp2, and that microsoft.net thing that it said i needed on the ati website
SilentFury is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2006, 09:41 PM   #7
Baseband Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 28
Default Re: installed a video card, help needed

http://www.computerforums.org/showth...184#post374184
__________________

SilentFury is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 10:21 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0