Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 11-28-2004, 12:27 PM   #1
Solid State Member
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 14
Default installation problems

I recently tried to install nero on to my computer from a cd. When i put the cd in, the menu came up and i hit install. However a window came up and said that windows is running in safe mode or there is an installer problem. I then tried to install another app and the same thing happened. Does anyone have any idea how to fix this problem?
__________________

wackypaint is offline   Reply With Quote
Old 11-28-2004, 01:56 PM   #2
In Runtime
 
skunx710's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 289
Default Re: installation problems

So you weren't in safe mode? What OS?
__________________

skunx710 is offline   Reply With Quote
Old 11-28-2004, 05:56 PM   #3
Solid State Member
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 14
Default

windows xp
wackypaint is offline   Reply With Quote
Old 11-28-2004, 06:48 PM   #4
In Runtime
 
skunx710's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 289
Default

boot to xp disk and do a repair, the windows installer is most likely corrupt
skunx710 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 03:15 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0