Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 08-22-2008, 05:14 PM   #1
Fully Optimized
 
ace777's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 3,110
Default inspiron 1200 trouble

well the onbly changes is a 1 gig mem stick was added to my 1200 inspiron, so yesterday i used it during my break, and the mouse wouldn't move! so si there a button for this i pressed them all, and then today it gave me a error code (*not a BSOD*) about a device has been removed form the modular bay? IDK what that meant ive shut it down with a usb internet adapter coudl that be it? and finally all the last few startups were BSODs i can't get the error codes now but next time it does i will post its having alot of probs lately any ideas?
__________________

__________________
2.4 Ghz celeron, 1.25 PNY pc 2700 RAM,PNY VERTIGO 5200 FX , 40 GB HDD
900Mhz 256 RAM , MX 4000, 30 GB HDD
1.9Ghz dual core AMD Athlon 2 GB 384 VRAM 320 Gb HD
2.3 tricore phenom,2 GB RAM , EVGA 9600 GSO,250 GB SSD
2.6 X4 620, 4GB RAM, 9600 GSO, 500 GB HDD/I'm part of The Project
ace777 is offline   Reply With Quote
Old 08-22-2008, 07:02 PM   #2
Daemon Poster
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 825
Default Re: inspiron 1200 trouble

have you removed the new 1 gig stick and found that you're still having problems?

Device has been removed from the modular bay ... is the CD drive loose and not positioned all the way in?
__________________

CrossCech is offline   Reply With Quote
Old 08-22-2008, 09:34 PM   #3
Fully Optimized
 
ace777's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 3,110
Default Re: inspiron 1200 trouble

well how do i remove that i think thats it. the cd drive i mean when i pull it out of my case the cd drive is always ioen i think it has a loose fit.
__________________
2.4 Ghz celeron, 1.25 PNY pc 2700 RAM,PNY VERTIGO 5200 FX , 40 GB HDD
900Mhz 256 RAM , MX 4000, 30 GB HDD
1.9Ghz dual core AMD Athlon 2 GB 384 VRAM 320 Gb HD
2.3 tricore phenom,2 GB RAM , EVGA 9600 GSO,250 GB SSD
2.6 X4 620, 4GB RAM, 9600 GSO, 500 GB HDD/I'm part of The Project
ace777 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 04:44 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0