Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-03-2006, 04:03 PM   #1
Baseband Member
TheeOx's Avatar
Join Date: Sep 2004
Location: Ummmm CABBAGE LAND
Posts: 59
Send a message via AIM to TheeOx
Default Imaging problem/Duplicate computer names - Today, 03:57 PM


Hi all.

I have imaged 4 Dell Dimension 6100's with an image I created from a Dell 6000. Image was the 6000's HD.
I connected one to a network. Worked well.
However, when I tried to connect the other Dells to the network, I got an error message stating that there were duplicate computer names - even though I changed the names of all the Dells.
In fact, all the Dells see only the original name of the computer name of the original imaged computer.
No mater how many times I attempt to change names, all the Dells see is the imaged computer name.

I've imaged before and have never had this problem happen.

Any suggestions?

TheeOx is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 06:45 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0