Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 05-25-2004, 04:04 PM   #1
Beta Member
 
Join Date: May 2004
Posts: 2
Default images not loading

Images and backgrounds are'nt loading on my start page(MyWay.com).I'm running Windows 98SE Internet Explorer version 6.1. I've repaired windows twice with no effect. I've also shut off all my popup stoppers. Lastly I've lowered my privacy settings and raised my security settings in Explorer. Almost forgot in Tools-Internet options-Advanced I have show pictures enabled. Anybody goy any ideas?
__________________

mcbobie is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2004, 08:21 PM   #2
Guru
 
Lord Kalthorn's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Britain
Posts: 13,293
Send a message via MSN to Lord Kalthorn
Default

Try a less low-brow site like MSN or even *shudder* Yahoo. When I saw MyWay I thought you were talking about a Virus you had picked up or a site your Explorer was using as your Homepage instead of what you said it should. If you want my advise; don't use MyWay at all.
__________________

__________________
A Knight is sworn to Honour. His heart knows only Virtue. His blade defends the helpless. His might upholds the Weak. His word speaks only truth. His wrath undoes the Wicked.
Lord Kalthorn is offline   Reply With Quote
Old 05-26-2004, 12:33 AM   #3
BSOD
 
bluto's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 1,542
Send a message via ICQ to bluto
Default Re: images not loading

Quote:
Originally Posted by mcbobie
Images and backgrounds are'nt loading on my start page(MyWay.com).I'm running Windows 98SE Internet Explorer version 6.1. I've repaired windows twice with no effect. I've also shut off all my popup stoppers. Lastly I've lowered my privacy settings and raised my security settings in Explorer. Almost forgot in Tools-Internet options-Advanced I have show pictures enabled. Anybody goy any ideas?
Yes but its not that simple,without attachments it's difficult.
My email isn't hidden,get it ? Try this,works ok for me,with my settings.
Just a blink of an eye,zap page loaded.

http://sports.myway.com/news/05252004/v3188.html
bluto is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 12:38 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0