Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 01-27-2006, 04:21 AM   #1
Solid State Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 9
Default IM a noob needing help please

I have an Hp AMD w/ PCI slots. Onboard video.

A Radeon 9250 PCI video card.

I connect the card no pic. Nothing/no signal

I disable my onboard card no pic.

Hp support tried but said my card had to be a bad one but I just bought it.
I am so frustrated.

Please help.

Thanx in advance for all views and any replies.
__________________

Supreme is offline   Reply With Quote
Old 01-27-2006, 05:39 AM   #2
In Runtime
 
BullDog(UK)'s Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 177
Default Re: IM a noob needing help please

Does the Computer sound like it's running e.g fans, lights etc?

Does the Computer work ok with the onboard graphics?

Can you try the new graphics card in another Computer?

BullDog(UK)
__________________

__________________
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+
DFI LanParty UT RDX200CF-DR Crossfire Motherboard
OCZ 4GB (4 x 1GB) PC3200 Dual Channel Platinum Series CAS2
ATI Radeon X1950Pro - Crossfire Edition - 512MB GDDR3 x2 cards installed.
BullDog(UK) is offline   Reply With Quote
Old 01-27-2006, 05:53 AM   #3
In Runtime
 
Andrew2020's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 239
Send a message via MSN to Andrew2020
Default Re: IM a noob needing help please

I have no idea.. THe problem is HP computer
__________________
CPU Type: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2200 MHz (11 x 200) 4200+
Motherboard Name: Asus A8R-MVP (3 PCI, 1 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394)
Video Adapter: ATI Radeon X1800 XT (512 MB)
Audio Adapter: Analog Devices AD1986A @ ULi/ALi M5461 High Definition Audio Controller
Disk Drives:ST330062 2AS SCSI Disk Device (320 GB, 7200 RPM, SATA-II) x4 (1280GB)
Network Adapter: Marvell Yukon 88E8001/8003/8010 PCI Gigabit Ethernet Controller
Andrew2020 is offline   Reply With Quote
Old 01-27-2006, 08:42 AM   #4
Solid State Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 9
Default Re: IM a noob needing help please

Quote:
Originally Posted by BullDog(UK)
Does the Computer sound like it's running e.g fans, lights etc?

Does the Computer work ok with the onboard graphics?

Can you try the new graphics card in another Computer?

BullDog(UK)
Yes fans and lights, yes onboard graphics but if i try onboard while card is connected I see nothing also tried disable in device mgr. same results, no other comp to try
Supreme is offline   Reply With Quote
Old 01-27-2006, 08:45 AM   #5
Daemon Poster
 
Novartic_'s Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 838
Send a message via MSN to Novartic_ Send a message via Yahoo to Novartic_
Default Re: IM a noob needing help please

Memory issue mate, what do you have in there right now and also how many clots are there and also what is the spec of the pc in the manuel, more pisific what does the manual say about the memory etc... please post all.
__________________
HomeSite: www. n-computers.co.uk, SupportForum: forum. n-computers.co.uk
Processor:AMD XP2600+ 2.00GHz.
Memory:1.5GB HD:80Gb, 40GB.
Video:800 x 600 in64KColors.
O/S:Windows XP Pro SP2 CRACKED. PLEASE DO NOT CHANGE MY SIG, IT HAS BEEN THE SAME FOR 2 YEARS SO LEAVE IT.
Novartic_ is offline   Reply With Quote
Old 01-27-2006, 08:47 AM   #6
Daemon Poster
 
Novartic_'s Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 838
Send a message via MSN to Novartic_ Send a message via Yahoo to Novartic_
Default Re: IM a noob needing help please

Also does the onboard GFX work? if so, then enable in the bios the PCI GFX card and then disable the onboard one.
__________________
HomeSite: www. n-computers.co.uk, SupportForum: forum. n-computers.co.uk
Processor:AMD XP2600+ 2.00GHz.
Memory:1.5GB HD:80Gb, 40GB.
Video:800 x 600 in64KColors.
O/S:Windows XP Pro SP2 CRACKED. PLEASE DO NOT CHANGE MY SIG, IT HAS BEEN THE SAME FOR 2 YEARS SO LEAVE IT.
Novartic_ is offline   Reply With Quote
Old 01-27-2006, 08:48 AM   #7
Solid State Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 9
Default Re: IM a noob needing help please

1 gig mem. 3 pci slots
Supreme is offline   Reply With Quote
Old 01-27-2006, 08:55 AM   #8
Daemon Poster
 
Novartic_'s Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 838
Send a message via MSN to Novartic_ Send a message via Yahoo to Novartic_
Default Re: IM a noob needing help please

(Novartic gets his head and hits it on the wall)
__________________
HomeSite: www. n-computers.co.uk, SupportForum: forum. n-computers.co.uk
Processor:AMD XP2600+ 2.00GHz.
Memory:1.5GB HD:80Gb, 40GB.
Video:800 x 600 in64KColors.
O/S:Windows XP Pro SP2 CRACKED. PLEASE DO NOT CHANGE MY SIG, IT HAS BEEN THE SAME FOR 2 YEARS SO LEAVE IT.
Novartic_ is offline   Reply With Quote
Old 01-27-2006, 08:57 AM   #9
Daemon Poster
 
Novartic_'s Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 838
Send a message via MSN to Novartic_ Send a message via Yahoo to Novartic_
Default Re: IM a noob needing help please

Lets start again, Could you please specifi how many MEMORY SLOTS you have on your motherboard. Also with the 1 GB is it in 2 512mb sticks or what? what is the spec of these?????

Im not intrested with PCI Slots etc....
__________________
HomeSite: www. n-computers.co.uk, SupportForum: forum. n-computers.co.uk
Processor:AMD XP2600+ 2.00GHz.
Memory:1.5GB HD:80Gb, 40GB.
Video:800 x 600 in64KColors.
O/S:Windows XP Pro SP2 CRACKED. PLEASE DO NOT CHANGE MY SIG, IT HAS BEEN THE SAME FOR 2 YEARS SO LEAVE IT.
Novartic_ is offline   Reply With Quote
Old 01-27-2006, 08:58 AM   #10
Solid State Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 9
Default Re: IM a noob needing help please

Very funny I told you i was noobin it.

I went into my bios an surprisingly it was set to pci by default but it has onboard video. does this help you understand my situation?
__________________

Supreme is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 05:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0