Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 08-16-2004, 09:12 PM   #1
Baseband Member
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 31
Default IE is messed... Help!

I use IE 6, and a problem has recently arisen:

When I open my homepage, the page will load, but at the bottom of the explorer (where the loading bar thing is), it will say "Done" with the loading bar at near-full. After this, the page does not respond, although the "ctrl/alt/delete" menu says it's fine. Sometimes, a 'server busy' window pops-up, and clicking 'retry' will make it work sometimes.

Does anyone know whats wrong? Is it my IE, or my hard drive, or spyware/virus or what?
__________________

__________________
Crappiest computer on this board, right here:

Windows ME
191mb SD ram
Pentium III 833mhz
8mb Intel 3d Cars (soon to be changed)
40gb harddrive
48x16x48 CDR/W Drive
and some crappy IBM mobo
get _fighted is offline   Reply With Quote
Old 08-17-2004, 02:03 AM   #2
BSOD
 
bluto's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 1,542
Send a message via ICQ to bluto
Default Re: IE is messed... Help!

Quote:
Originally Posted by get _fighted
I use IE 6, and a problem has recently arisen:

When I open my homepage, the page will load, but at the bottom of the explorer (where the loading bar thing is), it will say "Done" with the loading bar at near-full. After this, the page does not respond, although the "ctrl/alt/delete" menu says it's fine. Sometimes, a 'server busy' window pops-up, and clicking 'retry' will make it work sometimes.

Does anyone know whats wrong? Is it my IE, or my hard drive, or spyware/virus or what?
Easy don't be in such a hurry as done might just be part 1.Relax some pages take a while,go make a coffee.
A good test is google,if you get delays getting there and loading than we'll go from there.
__________________

bluto is offline   Reply With Quote
Old 08-17-2004, 03:05 AM   #3
Fully Optimized
 
airiox's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 2,692
Default Re: IE is messed... Help!

Bluto may sound like a jerk sometimes but its probably just that website has a slow server. If google loads up fine then everything is working fine.
__________________
Check out my Counter Strike:Source servers:
***THE DYNASTY***: 74.52.232.130:27015
*** GUNGAME ***: 74.52.232.131:27015
*** SOCCER ***: 74.52.232.133:27015
airiox is offline   Reply With Quote
Old 08-18-2004, 12:15 AM   #4
BSOD
 
bluto's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 1,542
Send a message via ICQ to bluto
Thumbs up

I've learned to live with it,aren't we all jerks sometimes though ?
Its not just the server,have you never seen the countdown that may start as high as 40 ?
Go have a pee.
bluto is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 12:08 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0