Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 02-12-2006, 07:05 PM   #1
Fully Optimized
 
drumthrasher's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 2,606
Send a message via AIM to drumthrasher Send a message via MSN to drumthrasher Send a message via Yahoo to drumthrasher
Default ibm0001.exe...

Microsoft AntiSpyware thought that ibm0001.exe was a virus or something so it deleted it. Now everytime I startup my computer, it says its missing...its not under the msconfig>startup thing.
__________________

__________________
Gateway GT4016 Desktop | CPU: AMD Athlon 64 3700+ @ 2.2GHz | RAM: 2GB (4x512MB) | HDD: 1x200GB, 1x120GB | Video: ATI HD Radeon 4850 512MB | OS: Vista Home Premium x86 SP1, Mac OS X Leopard 10.5.6
drumthrasher is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2006, 07:13 PM   #2
Fully Optimized
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1,887
Default Re: ibm0001.exe...

Hmm... That's not good. Is that on an IBM computer? Because if it is... well, not good either way.
__________________

Jamxx is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2006, 09:33 PM   #3
In Runtime
 
Impruv's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 374
Default Re: ibm0001.exe...

u can restore the file....
__________________
Intel E8400 (3.7 ghz) w/ CM 212+ | Palit HD4850 512mb | 2x2gb OCZ Vista Performance Platinum | Corsair TX650W | Asus P5Q | Lancool K-62BW
Impruv is offline   Reply With Quote
Old 02-13-2006, 07:04 AM   #4
Daemon Poster
 
karling07's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,099
Default Re: ibm0001.exe...

http://www.delphifaq.com/faq/windows_user/f983.shtml
__________________
traffic in the skyy
karling07 is offline   Reply With Quote
Old 02-13-2006, 02:10 PM   #5
Fully Optimized
 
drumthrasher's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 2,606
Send a message via AIM to drumthrasher Send a message via MSN to drumthrasher Send a message via Yahoo to drumthrasher
Default Re: ibm0001.exe...

Its on an emachines...
__________________
Gateway GT4016 Desktop | CPU: AMD Athlon 64 3700+ @ 2.2GHz | RAM: 2GB (4x512MB) | HDD: 1x200GB, 1x120GB | Video: ATI HD Radeon 4850 512MB | OS: Vista Home Premium x86 SP1, Mac OS X Leopard 10.5.6
drumthrasher is offline   Reply With Quote
Old 02-13-2006, 02:13 PM   #6
Fully Optimized
 
drumthrasher's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 2,606
Send a message via AIM to drumthrasher Send a message via MSN to drumthrasher Send a message via Yahoo to drumthrasher
Default Re: ibm0001.exe...

note 2 self: go to what 07mackenzie said...
__________________

__________________
Gateway GT4016 Desktop | CPU: AMD Athlon 64 3700+ @ 2.2GHz | RAM: 2GB (4x512MB) | HDD: 1x200GB, 1x120GB | Video: ATI HD Radeon 4850 512MB | OS: Vista Home Premium x86 SP1, Mac OS X Leopard 10.5.6
drumthrasher is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 06:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0