Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 07-07-2006, 11:03 PM   #11
Baseband Member
 
FenderG101's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 46
Default Re: I neewHelp fast! PLEASE Im FREAKING OUT!!!

Ok, Nothing look's burnt or anything Like that, but also I don't think the motherboard is shorted out because I can hear a sound coming from the computer when I shut it off... but I did find that the memory stic wasn't all the way in but I put it back and still no luck...What do you mean by I/O cards...and if the motherboard shorted out that means I will be buying a new one doesn't it...I don't know how to tell if it's DDR DDR2 on the mobo or the Hard Drive
__________________

FenderG101 is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2006, 12:10 AM   #12
Baseband Member
 
FenderG101's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 46
Default Re: I neewHelp fast! PLEASE Im FREAKING OUT!!!

YAY I fixed it!!!! I just checked every absolute connection I could....unplugged the memory sticks...took out the modem...took out the CPU and then unplugged the hard drive...then plugged everything else except the hard drive up...and it came on..then I plugged up the hard drive and now it is working!!! YAY...thanks for the help guys!
__________________

FenderG101 is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2006, 12:50 PM   #13
In Runtime
 
shawn_selig29's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 454
Send a message via MSN to shawn_selig29
Default Re: I neewHelp fast! PLEASE Im FREAKING OUT!!!

i use to have a similiar problem before, and came to find out it was the jumper settings on those old ide drives..lol
shawn_selig29 is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2006, 01:02 PM   #14
Golden Master
 
Kage's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Re: I neewHelp fast! PLEASE Im FREAKING OUT!!!

Weird. Must have been a lose connection somewhere.
Glad you got it fixed
__________________
Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2006, 05:29 PM   #15
Fully Optimized
 
Computer Head's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 2,841
Default Re: I neewHelp fast! PLEASE Im FREAKING OUT!!!

Glad to hear I helped out. Sometimes those PCI cards will jimmy themselves out of the slot just far enough to not come up. I absolutely despise when that happens.
__________________

__________________
A+, Network+
Official "Birthday Man" of CF.

http://www.yourpcforums.org
Computer Head is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 01:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0