Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 06-14-2005, 01:53 AM   #1
Solid State Member
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 6
Exclamation I lost my D and E drives!!!!!

Hello everyone,

I have a delimma to which I have no solution!

I just tried to install a digital camera program on my computer but both my CD and DVD drives have-poof- magically disappeared!?

They were on my computer this morning but they are here no more!

I am really confused about how this could happen, and I would really appreciate some feed back and insight about this since nothing is working restore the drives..

Thank you
__________________

ya_nisri is offline   Reply With Quote
Old 06-14-2005, 01:59 AM   #2
Daemon Poster
 
wozelbeak's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 1,324
Default Re: I lost my D and E drives!!!!!

can you go back to last good config on your computer?
wait, tell us what system you are running, xp?
woz
__________________

__________________
PENTIUM 4 3.06 GHZ WITH HT TECHNOLOGY
wozelbeak is offline   Reply With Quote
Old 06-14-2005, 02:01 AM   #3
Solid State Member
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 6
Default Re: I lost my D and E drives!!!!!

Quote:
Originally Posted by wozelbeak
can you go back to last good config on your computer?
wait, tell us what system you are running, xp?
woz
I tried restoring my computer back to june 7th but it won't do it.

yes, I am running XP
ya_nisri is offline   Reply With Quote
Old 06-14-2005, 02:10 AM   #4
Daemon Poster
 
wozelbeak's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 1,324
Default Re: I lost my D and E drives!!!!!

if you hav't already done it
go to start, control pannel,system, hardware, device manager, then see what it says there.
__________________
PENTIUM 4 3.06 GHZ WITH HT TECHNOLOGY
wozelbeak is offline   Reply With Quote
Old 06-14-2005, 02:15 AM   #5
Solid State Member
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 6
Default Re: I lost my D and E drives!!!!!

Quote:
Originally Posted by wozelbeak
if you hav't already done it
go to start, control pannel,system, hardware, device manager, then see what it says there.

Windows cannot load the device driver for this hardware. The driver may be corrupted or missing. (Code 39)

!!!!!!!!

where on God's earth would they go!?

This is wierd!
ya_nisri is offline   Reply With Quote
Old 06-14-2005, 02:24 AM   #6
Daemon Poster
 
wozelbeak's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 1,324
Default Re: I lost my D and E drives!!!!!

did you by anychance uninstall any dvd or other programmes while doing your thing with the camera?
i once uninstalled a dvd programme and lost both of my c-drom and dvd rom!
try disableing them then enabaling them. xp might search for the drivers for you.
woz
__________________
PENTIUM 4 3.06 GHZ WITH HT TECHNOLOGY
wozelbeak is offline   Reply With Quote
Old 06-14-2005, 02:31 AM   #7
Solid State Member
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 6
Default Re: I lost my D and E drives!!!!!

Quote:
Originally Posted by wozelbeak
did you by anychance uninstall any dvd or other programmes while doing your thing with the camera?
i once uninstalled a dvd programme and lost both of my c-drom and dvd rom!

I did uninstall it first, but still I didn't do anything out of the ordinary!


Quote:
try disableing them then enabaling them. xp might search for the drivers for you.
woz
Nope!

didn't work...
ya_nisri is offline   Reply With Quote
Old 06-14-2005, 02:41 AM   #8
Daemon Poster
 
wozelbeak's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 1,324
Default Re: I lost my D and E drives!!!!!

i uninstalled a dvd programme like i said. i did it properly, but still lost my dvd and cd rom.
i found out later that the uninstall had removed vital files for my cd and dvd! i haqd to re-format my windows!
you might be able to do it by doing a repair of windows? have you got your windows disk?
try that if you have.
i am not the best guy to speak to about this, i do try to help if i can.
other members may have some ideas of what is going on. i will try to investigat further for you.
woz
__________________
PENTIUM 4 3.06 GHZ WITH HT TECHNOLOGY
wozelbeak is offline   Reply With Quote
Old 06-14-2005, 02:46 AM   #9
Solid State Member
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 6
Default Re: I lost my D and E drives!!!!!

Quote:
Originally Posted by wozelbeak
i uninstalled a dvd programme like i said. i did it properly, but still lost my dvd and cd rom.
i found out later that the uninstall had removed vital files for my cd and dvd! i haqd to re-format my windows!
you might be able to do it by doing a repair of windows? have you got your windows disk?
try that if you have.
i am not the best guy to speak to about this, i do try to help if i can.
other members may have some ideas of what is going on. i will try to investigat further for you.
woz

Thank you very much man, I appreciate your effort to help me out here. I will try to fix it through the XP CD and see what happens.

Thanks again, and I'll wait an see if other members have ideas on this.
ya_nisri is offline   Reply With Quote
Old 06-14-2005, 02:47 AM   #10
Daemon Poster
 
wozelbeak's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 1,324
Default Re: I lost my D and E drives!!!!!

yeeeeeeeeeeeeeeeeh, i found you the solution.
here is your answer, read this page and you are on the road to recovery.
please let us know how you get on.

http://www.daniweb.com/techtalkforums/thread23840.html
__________________

__________________
PENTIUM 4 3.06 GHZ WITH HT TECHNOLOGY
wozelbeak is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 03:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0