Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-04-2008, 08:25 PM   #1
In Runtime
BGates14's Avatar
Join Date: Jan 2007
Posts: 356
Send a message via AIM to BGates14
Default I know this isn't the place but...

I need answers or an answer or something fast / now. I got a trojan this week and today I just decided to reinstall windows. I cleared the hard drive, reinstalled, but when it gets to that setup its totally different from normal once your like setting up XP with that guy in the glasses. I get asked different things and go through different steps.

The main problem: None of my usb things, aside from an external hard drive, are working. biggest problem with that is, my keyboard and mouse is usb, so basically I can't use them, I have to use the green/purple connector things. Even using a USB to green connector doesnt work for the usb mouse. Everything worked before the reboot, and now it's not. I also cannot figure out how to set up my internet, when normally it just instantly configures and finds it.

Any help or suggestions would be great, no one is responding to my other posts in the Hardware/Software, this is where most people are, sorry if this bothers anyone, thanks.

| AMD 64 x2 5200+ | Asus CrossHair | 4GB Corsair (4 x 1GB | Western Digital 160GB SATA | OCZ GameXtream 700w | eVGA GeForce 8800TX | CoolerMaster Stacker SSN2 |

BGates14 is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2008, 08:16 AM   #2
In Runtime
Join Date: Nov 2006
Posts: 157
Default Re: I know this isn't the place but...

What type of motherboard do you have?

If you know how to do it, or you have a motherboard with it, check to see the status of usb legacy.

Optional Reference:
Asus A8N-SLI Premium | nVidia XFX 7600GT @ Core 599.5 Memory 804.5 | 2x512M Patriot Signature PC3200 @ 233.3Mhz | WD 180G HDD | Rosewill 550w | AMD X2 4600 @ 2809Mhz Orthos and Prime95 Stable! (Stock 2400Mhz) | Modded Aquagate Water Cooling
PaperPlunger is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2008, 08:46 AM   #3
Join Date: Jun 2007
Posts: 284
Default Re: I know this isn't the place but...

Maybe it worth to try switch this motherboard for other computer and try to fix from there?
Trenix is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2008, 09:40 AM   #4
Fully Optimized
blackjack's Avatar
Join Date: Mar 2007
Posts: 2,945
Send a message via MSN to blackjack
Default Re: I know this isn't the place but...

You are double posting and this is not allowed, you already have this thread http://www.computerforums.org/showthread.php?t=68788 which is about the same thing.
Compaq Presario CQ5305K-m Intel® Pentium® Dual Core E5300 (2.6 GHz), Windows® 7 Home Premium 64 bit, 2048 MB , Hard drive: 320 Gb, with 18.5 Widescreen
blackjack is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 12:00 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0