Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 08-19-2004, 12:38 PM   #1
Daemon Poster
 
TibsBeatAll's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 790
Default I have to ask everybody now

my mofoing MSI 6800 is being a mofo and i'm so angry.

when i start up, it just creatres multicolored dots and lines.
i've reinstalled,uninstalled, drivers.

When i put in my Ti4600 all is bak to normal.

any solutions, suggestions.
__________________

__________________
Athlon 64 3800+ @ 2.8 ghz.
Leadtek 6800 350/700 PCI express, different from before.
80 gig Samsung HD SATA x 2
1024 Kingston Hyperx Ram
TibsBeatAll is offline   Reply With Quote
Old 08-19-2004, 01:02 PM   #2
Daemon Poster
 
TibsBeatAll's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 790
Default Re: I have to ask everybody now

nobody knows. damn
__________________

__________________
Athlon 64 3800+ @ 2.8 ghz.
Leadtek 6800 350/700 PCI express, different from before.
80 gig Samsung HD SATA x 2
1024 Kingston Hyperx Ram
TibsBeatAll is offline   Reply With Quote
Old 08-19-2004, 01:09 PM   #3
Daemon Poster
 
TibsBeatAll's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 790
Default Re: I have to ask everybody now

Somebody Help Me Damn It!!!!!
__________________
Athlon 64 3800+ @ 2.8 ghz.
Leadtek 6800 350/700 PCI express, different from before.
80 gig Samsung HD SATA x 2
1024 Kingston Hyperx Ram
TibsBeatAll is offline   Reply With Quote
Old 08-19-2004, 06:39 PM   #4
Baseband Member
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 22
Default

I'll help ya out:

THE WORD IS DAMMIT NOT DAMN IT.

ahahahahaha lol

Nah man, did you do the mod, for the extra four pipelines like you stated in another thread?

Do ou get any video, or just lines and dots, you may have killed your card. If you don't have the GT, and did the mod of the lower model, the ram may have gotten fried, this would distort the video and not allow much more than lines and dots due to bad memory. There is a reason the GT has better/faster memory.
Blake67t is offline   Reply With Quote
Old 08-19-2004, 11:05 PM   #5
BSOD
 
bluto's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 1,542
Send a message via ICQ to bluto
Default Re: I have to ask everybody now

Quote:
Originally Posted by TibsBeatAll
my mofoing MSI 6800 is being a mofo and i'm so angry.

when i start up, it just creatres multicolored dots and lines.
i've reinstalled,uninstalled, drivers.

When i put in my Ti4600 all is bak to normal.

any solutions, suggestions.
The above says it all doesn't it,did i read this wrong

When i put in my Ti4600 all is bak to normal.
So don't take it for a walk,ruff ruff.

Is this a joke post.give it up.I don't even know what your referring to with those id's what the hell is aTi4600 ?
bluto is offline   Reply With Quote
Old 08-20-2004, 01:41 AM   #6
Fully Optimized
 
airiox's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 2,692
Default Re: I have to ask everybody now

Well I am trying not to laugh but. Anyways.

Uhh this is what happened with my XFX 6800 the first time I used it and you remember that its broken dont you. If its overclock bring it back down to the right levels.

Is this the first time you used it? If its broken it looks like that 100 bucks wasnt worth it and you will have to go the RMA route like I had too.

If you have some extra thermal gel laying around you can take off the fan and see if the processor is scratched or anything like mine was.

If you have underclocked it and everything then its broken and you will have to contact MSI to get a new one. SRY.
__________________
Check out my Counter Strike:Source servers:
***THE DYNASTY***: 74.52.232.130:27015
*** GUNGAME ***: 74.52.232.131:27015
*** SOCCER ***: 74.52.232.133:27015
airiox is offline   Reply With Quote
Old 08-20-2004, 08:28 AM   #7
Daemon Poster
 
TibsBeatAll's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 790
Default Re: I have to ask everybody now

bluto, first of all. I don't give a rats ass if u konw what i'm talking about. I've asked u nicely several times to not post in my threads, because u don't help me.

and a Ti4600 is a graphic card. The Gefroce 4 Ti4600. Get it now old man??

and blake, i'm pretty sure the word is damn it. not dammit.
airiox, i've underclocked and everything.
and no, i didn't do the extra 4 pipe unlocking mod, because it's not out yet.
__________________
Athlon 64 3800+ @ 2.8 ghz.
Leadtek 6800 350/700 PCI express, different from before.
80 gig Samsung HD SATA x 2
1024 Kingston Hyperx Ram
TibsBeatAll is offline   Reply With Quote
Old 08-20-2004, 05:50 PM   #8
Fully Optimized
 
airiox's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 2,692
Default Re: I have to ask everybody now

Looks like you will have to get a new one. Mine works fine now that the processor isnt scratched. Check and see if yours is. If is contact the RMA dept. at MSI. Hopefully they will be as nice as XFX was.
__________________

__________________
Check out my Counter Strike:Source servers:
***THE DYNASTY***: 74.52.232.130:27015
*** GUNGAME ***: 74.52.232.131:27015
*** SOCCER ***: 74.52.232.133:27015
airiox is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 11:48 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0