Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 01-24-2007, 03:06 PM   #1
Beta Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 1
Default I had an error message at startup

It sayed this "Sorry for the Inconvenience, but Windows Failed to Start Successfully" It gave me several options one was to boot in safe mode so I did that then restarted the computer. I didn't have the problem again but im worried about it reaccuring what can I do to prevent it from happening again if it does.
__________________

Tapeball is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2007, 03:30 PM   #2
muz
Golden Master
 
muz's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 6,928
Default Re: I had an error message at startup

it could be a one off i would only worry if it happened agsin
__________________

__________________
Desktop-AMD Athlon 64 X2 6000+-2GB Elixer DDR2 800 250gb+500gb+500gb+120gb
Laptop-Apple Macbook Pro 13" Intel core i5(2.3ghz) 4gb Ram 320gb hard drive
muz is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2007, 03:41 PM   #3
Solid State Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 18
Default Re: I had an error message at startup

Any signs of overheating or loose power connections? Even the power connections inside the case?
chickie.chick is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 12:59 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0