Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 09-25-2006, 08:33 PM   #11
In Runtime
 
mfrostbutter's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 121
Send a message via MSN to mfrostbutter
Default Re: I got a screenshot "invalid license ID"??

Do you have any Acer hardware? If not see if the program is in your add/remove programs list and uninstall it!
__________________

__________________
DT: Abit NF7-Sv2.0, AMD Athalon 3200+ Barton, 1GB PC3200 Kingston Hyper-X RAM, 2x 74GB WD Raptors RAID-0, 256MB XFX 6600GT, gig NIC
NB: Dell Latitude D820, Intel 2GHz Core 2 Duo, 2GB PC2 5300 RAM, Nvidia 120M 512MB video
My Company: Innovative Consulting Group http://www.innovativeITgroup.net
mfrostbutter is offline   Reply With Quote
Old 09-25-2006, 08:58 PM   #12
Fully Optimized
 
^Mike^'s Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 2,958
Send a message via ICQ to ^Mike^ Send a message via AIM to ^Mike^ Send a message via MSN to ^Mike^ Send a message via Yahoo to ^Mike^
Default Re: I got a screenshot "invalid license ID"??

Quote:
Originally Posted by mfrostbutter
Do you have any Acer hardware? If not see if the program is in your add/remove programs list and uninstall it!
i think i almost figured it out, thanks for your help mfrost +1 rep
__________________

^Mike^ is offline   Reply With Quote
Old 09-25-2006, 09:02 PM   #13
Golden Master
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 7,534
Default Re: I got a screenshot "invalid license ID"??

Quote:
Originally Posted by ^Mike^
i think i almost figured it out, thanks for your help mfrost +1 rep
Glad to hear you figured (almost) it out.
LA061 is offline   Reply With Quote
Old 09-26-2006, 02:53 AM   #14
Golden Master
 
Raffaz's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 6,798
Send a message via AIM to Raffaz Send a message via MSN to Raffaz Send a message via Yahoo to Raffaz
Default Re: I got a screenshot "invalid license ID"??

It seems like its something to do with this
http://support.acer-euro.com/empowering_technology/
Raffaz is offline   Reply With Quote
Old 10-17-2006, 03:24 AM   #15
Beta Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 1
Default Re: I got a screenshot "invalid license ID"??

Quote:
Originally Posted by ^Mike^
i think i almost figured it out, thanks for your help mfrost +1 rep
Did you eventually sort out the problem ?

My Acer laptop 'sometimes' gives me the same message. (It seems to happen after a Microsoft Update).

Last night when I started my computer (no problem), I performed a Microsoft Validation check, which returned a Valid Software confirmation. I then performed a restart and got the "invalid license ID".
Another restart, and no further notification.

So there seems to be link, but is it a Microsoft or Acer issue ?
__________________

SirGerryPending is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 09:24 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0