Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 03-01-2006, 06:54 AM   #1
Baseband Member
 
matejakezman's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 33
Default i got blue screen

after instaling new ram, my drivers for graphics card gone. so i reinstalled them, but windows put some wrong drivers, and i got blue screen with this
A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer.
The problem seems to be cause by the following file: ati2dvag

The device driver got stuck in an infinite loop.

***stop: 0x000000EA [0xff2DC3A8, 0xffBC6640, 0x81FD6ED8, 0x00000001]

i removed new ram, and put original drivers for graphics card, and i havent got blue screen, but when i run bsplyer my computer reset by itself.
1. what is it?
2 how it is possibile drivers to gone by itself, like computer thought it is differner graphics card when i insert new memory?
i have ati radeon 9550
__________________

matejakezman is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2006, 09:59 AM   #2
Baseband Member
 
matejakezman's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 33
Default Re: i got blue screen


help
__________________

matejakezman is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2006, 12:25 PM   #3
Fully Optimized
 
Š88's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 4,775
Send a message via MSN to Š88
Default Re: i got blue screen

hmm that's a tough one, I definitely wouldn't expect the video graphics drivers to disappear with the installation of memory. When you reinstall the drivers, did you check that the old ones were for sure removed? Like in the control panel did you try to select the option to remove the old drivers? It might have just been a read error and that the drivers were still there. Installing new ones without first removing the old ones can give erroneous results. Also when you install the memory check to see what the BIOS is detecting for your graphics card (to be sure that it is not giving you the wrong graphics).
__________________
Killing under the cloak of war is no different than murder

Kein Alkohol ist auch keine Lösung!
Š88 is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2006, 12:32 PM   #4
Baseband Member
 
matejakezman's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 33
Default Re: i got blue screen

hm... when i think back, i looked at device manager and both radeon 9550 drivers were there but they had yellow ?, so i click on update drivers. Windows found some new drivers, that werent here before. and then after 20 minutes i got blue screen.
then i installed drivers from original CD.
i thought that maybe i accidently move card a bit so windows did not recgnized it.
matejakezman is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2006, 12:37 PM   #5
Golden Master
 
ISOwner's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 12,208
Default Re: i got blue screen

Install the video card driver from scratch. Go into Control Panel and Remove the Display Aapater. Then double check Device Manager and delete the Radeon device. Then reboot the PC. You should be running on stock 800x600 or whatever resolution. Windows will say, "New Hardware Found" and will attempt to get load it's crap VGA drivers.

Install the CD for your video card and load the drivers.
__________________
*Fact: Microsoft Window's Blue Screen of Death vs Computerforums.org's White Screen of Death. Which is worse?
ISOwner is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 04:54 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0