Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 05-01-2005, 11:56 PM   #1
Beta Member
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 5
Default i.e. 6.0 popup help please!

everytime i click a link.. a new page opens.. and my original i.e. closes out..

can anyone help me out with this please??

thanks!

Jason
__________________

salietata is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2005, 06:26 AM   #2
Site Team
 
David Lindon's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 15,233
Default Re: i.e. 6.0 popup help please!

Does this happen on every website, for example this one?
__________________

__________________
[url=http://www.LNXPS.NET]LNXPS.NET - The XPS Library]
David Lindon is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2005, 08:59 AM   #3
Daemon Poster
 
wiktorek01's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 1,089
Default Re: i.e. 6.0 popup help please!

i suggest you just get firefox
wiktorek01 is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2005, 09:03 AM   #4
Golden Master
 
Kage's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Re: i.e. 6.0 popup help please!

So do I infact, but this might be a setting in Internet Options.
Look for a setting that only allows one window to be open or something. I would check myself but I have disabled Internet Explorer's internet and it won't let me open the options...

Or a setting that stops pages opening in new windows, and just uses the same one. That might work, but you'll have to keep pressing Back.

If this fails, I really do suggest Firefox which is a safer alternate to Internet Explorer.

http://www.mozilla.org/products/firefox/

Give it a try, it'll run alongside Internet Explorer fine and even lets you import favorites and History It also has tabbed browsing instead of opening new windows, which allows you to select the one you want to use from within the first window. Really clever
__________________
Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 02:11 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0