Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 12-14-2006, 04:07 PM   #11
Golden Master
 
borat_sagdiyev's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 8,986
Send a message via AIM to borat_sagdiyev Send a message via MSN to borat_sagdiyev
Default Re: I am having Problems with charging and installing a Zune

ok try uninstalling the drivers from the device manager (start > right click my computer > properties > hardware tab > device manager)

and then replug the zune and see what happens there.
__________________

__________________
Core 2 Duo e4500 2.2ghz @ 2.8ghz
evga 650i ultra
2gb 400mhz ram OC'ed to 450
evga geforce 7600GT overclocked
borat_sagdiyev is offline   Reply With Quote
Old 12-14-2006, 04:28 PM   #12
In Runtime
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 408
Default Re: I am having Problems with charging and installing a Zune

I did that and nothing happened. It won't even show that I need to install the driver for it. It just installed everything else(like my mouse and printer)
__________________

OTSS is offline   Reply With Quote
Old 12-14-2006, 04:42 PM   #13
Golden Master
 
borat_sagdiyev's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 8,986
Send a message via AIM to borat_sagdiyev Send a message via MSN to borat_sagdiyev
Default Re: I am having Problems with charging and installing a Zune

did you try turning on the zune after plugging it in?
__________________
Core 2 Duo e4500 2.2ghz @ 2.8ghz
evga 650i ultra
2gb 400mhz ram OC'ed to 450
evga geforce 7600GT overclocked
borat_sagdiyev is offline   Reply With Quote
Old 12-14-2006, 04:45 PM   #14
In Runtime
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 408
Default Re: I am having Problems with charging and installing a Zune

Yes and it is also still not charging.
OTSS is offline   Reply With Quote
Old 12-14-2006, 04:47 PM   #15
Golden Master
 
borat_sagdiyev's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 8,986
Send a message via AIM to borat_sagdiyev Send a message via MSN to borat_sagdiyev
Default Re: I am having Problems with charging and installing a Zune

can you try it on another computer?
__________________
Core 2 Duo e4500 2.2ghz @ 2.8ghz
evga 650i ultra
2gb 400mhz ram OC'ed to 450
evga geforce 7600GT overclocked
borat_sagdiyev is offline   Reply With Quote
Old 12-14-2006, 06:28 PM   #16
In Runtime
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 408
Default Re: I am having Problems with charging and installing a Zune

well I thought I could but the software is only works on either XP or the newest media center edition. My other computer is running media center 2002. It will not run on that computer.
__________________

OTSS is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 03:59 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0