Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 07-06-2006, 12:33 PM   #1
In Runtime
 
shawn_selig29's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 454
Send a message via MSN to shawn_selig29
Default I Am Having The Following Problem.......

i currently have a thread posted in the wrong section,(social lounge), its suppose to be in this section. it would be nice if mod's would move this thread to this section, but now temporary here's a link to the forum:
http://www.computerforums.org/showth...118#post413118
__________________

shawn_selig29 is offline   Reply With Quote
Old 07-06-2006, 02:21 PM   #2
In Runtime
 
shawn_selig29's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 454
Send a message via MSN to shawn_selig29
Default Re: I Am Having The Following Problem.......

we got the problem resolved, we ran winscoket and it deleted and replaced some internet files, it must of been spyware causing the problem, thanks to all who read and tried to help.
__________________

shawn_selig29 is offline   Reply With Quote
Old 07-06-2006, 03:15 PM   #3
Fully Optimized
 
Computer Head's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 2,841
Default Re: I Am Having The Following Problem.......

Glad to hear it was resolved.
__________________
A+, Network+
Official "Birthday Man" of CF.

http://www.yourpcforums.org
Computer Head is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 08:28 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0