Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 03-05-2009, 09:31 PM   #1
Daemon Poster
 
allendale2008's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 781
Default HUGE Problem

Computer is acting up weirdly.

Today it has frozen up 3 times. It started like 3 hours ago.

It happens like every 20-30 min now. The screen freezes and the num lock no longer works

There is like this *click* coming from my computer.

IDK if its from my hdd or something else

this really sucks

Anybody know what's going on or how to find out?

will provide more info....

edit: temps are fine for cpu, running cool at 28 - 40 c

ran chkdsk, not sure if it helps, but everything looks fine, found no problems.

ok....now my recycle bin is gone....odd

i was downloading some "stuff", wondering if it can have any effect?

hmmm...stopped uploading and it seems to run a little longer, i'll see if freezing stops
__________________

__________________
OCZ 550 Watt Modular|Intel E7300 Core 2 Duo @ 2.66ghz|Gigabyte EP45UD3R|4 GB Corsair 800 DDR2|Geforce 8800 GTX|Seagate 250GB 7200RPM SATA|Samsung 160GB 7200RPM SATA|120 GB External WD Passport HD|Microsoft 3 Button Optical Mouse|Lite-On 2 Tone Standard Keyboard|ViewSonic 22in Wide Screen|Logitec x-540|Windows 7 Ultimate 64 bit
allendale2008 is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2009, 09:58 PM   #2
Fully Optimized
 
dude_56013's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 4,262
Default Re: HUGE Problem

Would "stuff" involve p0rn? ...probably a virus in that case. But the ticking noise = very very bad. Could be the HDD.
__________________

__________________
Intel Core i7-2600K @ 3.4GHz || GIGABYTE GA-Z68X-UD3P-B3 || Corsair Vengeance 16GB DDR3-1600 || EVGA GeForce GTX 480 || Samsung EVO 256GB SSD
my feet get cold and that gives me diarrhea sometimes - Smart_Guy
dude_56013 is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2009, 09:59 PM   #3
Daemon Poster
 
allendale2008's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 781
Default Re: HUGE Problem

^ sorry music: American and over seas

and uploading muzak

why would i download porn? that stuff is free online

i think the tick is from the mobo?
__________________
OCZ 550 Watt Modular|Intel E7300 Core 2 Duo @ 2.66ghz|Gigabyte EP45UD3R|4 GB Corsair 800 DDR2|Geforce 8800 GTX|Seagate 250GB 7200RPM SATA|Samsung 160GB 7200RPM SATA|120 GB External WD Passport HD|Microsoft 3 Button Optical Mouse|Lite-On 2 Tone Standard Keyboard|ViewSonic 22in Wide Screen|Logitec x-540|Windows 7 Ultimate 64 bit
allendale2008 is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2009, 10:02 PM   #4
Fully Optimized
 
dude_56013's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 4,262
Default Re: HUGE Problem

Quote:
and uploading muzak
Tisk. I'll only download...I ain't getting caught distributing (although I know it goes both ways)...so you can call me a freeloader/leecher...I don't care

Quote:
why would i download porn? that stuff is free online
Glad you have a brain

Hmm. You could try running a HDD "tool" ...most manufacturers have them. WD is like data lifeguard or something...Seagate is just SeaTools I think.
__________________
Intel Core i7-2600K @ 3.4GHz || GIGABYTE GA-Z68X-UD3P-B3 || Corsair Vengeance 16GB DDR3-1600 || EVGA GeForce GTX 480 || Samsung EVO 256GB SSD
my feet get cold and that gives me diarrhea sometimes - Smart_Guy
dude_56013 is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2009, 10:19 PM   #5
Daemon Poster
 
allendale2008's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 781
Default Re: HUGE Problem

well, im one of those "free love, spread the peace, pass the pipe guys"

yea, it was the uploading....idk what happened but apparently uploading stuff just freezes my comp

still, that tick is really weird, it only happens when I do something after the computer's bee inactive for like 5-10 min
__________________
OCZ 550 Watt Modular|Intel E7300 Core 2 Duo @ 2.66ghz|Gigabyte EP45UD3R|4 GB Corsair 800 DDR2|Geforce 8800 GTX|Seagate 250GB 7200RPM SATA|Samsung 160GB 7200RPM SATA|120 GB External WD Passport HD|Microsoft 3 Button Optical Mouse|Lite-On 2 Tone Standard Keyboard|ViewSonic 22in Wide Screen|Logitec x-540|Windows 7 Ultimate 64 bit
allendale2008 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 04:29 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0