Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-22-2005, 09:01 PM   #1
Daemon Poster
cantona's Avatar
Join Date: Mar 2005
Posts: 680
Default Huge Problem!!!

Okay here goes nothing...

Well, I downloaded a program that hoaxes itself as a virus to test my Trend Macro (virus software). Trend passed the test and was deleting a fake spyware. Trend said that I should check if it was necessary to delete this but since I knew it was a fake I went forward and deleted it.

I then decided to go into the trend help centre and then heaps of messages came up saying I needed to debug but I couldn't because I had no program to complete the action and so I had to restart.

When I restarted a message came up something like a dll file in system32 folder has failed and I need to reinstall this. I would press any button and my computer would just restart without going any further then the message.

Without any choice, because I couldn't actually get into my computer, I had to insert my Win xp (sp2) cd and reinstalled xp.

Now everything works fine except my programs on my Hard Drive no longer work. Most say file missing reinstall.

Also in the icon add/remove program no programs are actually listed even though there all there in programs on C drive

Pleeeeeeeeaaaaaaaaaassssssssssse! help!

System specs

Win Xp (sp2)
AMD ATHLON 64 3200+
Nforce3 Neo Platinum
GeForce 6600 Gt (128mb)

cantona is offline   Reply With Quote
Old 03-22-2005, 09:16 PM   #2
Daemon Poster
The_Other_One's Avatar
Join Date: Sep 2004
Posts: 1,321
Send a message via AIM to The_Other_One
Default Re: Huge Problem!!!

Did you install over it or repair it? If you installed, it probably redid your registery and it doesn't know where to locate half the files. I'm not sure if you could do much unless you have a backup of it... That's my take on it, at least... I hope you don't plan to "test" your virus software anymore ;P

Desktop: Athlon 64 3700, 1024M RAM, GF 6200 TC 256M, 2x 80G, 2x DVD-RW
Laptop: Sempron 2800, 512M RAM, Unichrome, 60G, DVD-RW
Macintosh:G4 1.33GHz, 512M RAM, Radeon 9200 32M, 40G, DVD/CDRW
They get me from 0 to 1...
The_Other_One is offline   Reply With Quote
Old 03-23-2005, 12:00 PM   #3
Golden Master
Kage's Avatar
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Re: Huge Problem!!!


It seems to me that virus was a real virus, as after you downloaded it things started going wrong.

In a way, for the antivirus to test something for a virus, it has to be in its databank, and so you must have downloaded a real virus for it to detect it...surely.

Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 04:49 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0