Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 09-28-2005, 10:58 PM   #1
In Runtime
 
darvocet_outlaw's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 108
Send a message via Yahoo to darvocet_outlaw
Question How many of ya have ******* computers

Let's start with me.....

THE DESKTOP

466 MhZ Celeron
256 MB RAM
4GB HDD (going to AT LEAST 20 gigs SOON!!!!)
Onbard audio and sound
8X CD-R/RW drive
8X DVD Drive
10/100 Ethernet (to LAN and then to WAN)
Manufactured in 1999
Windows XP Pro SP2

THE LAPTOP

150 MhZ w/ MMX
48 MB Ram
2 GB HD
33.6 modem
No ideal when this thing was made....I'm guessing 1995-1997
Windows ME (soon to be Linux or NT 4....I hope)


Pretty sad huh? BUT Win XP runs perfectley on the desktop, and ME runs great on the laptop (except for movi maker...lol)

Whats your old comp setup???
__________________

__________________
Check my website for additional contact information, my PGP key
and my computer specs. http://darvocet.atspace.com
darvocet_outlaw is offline   Reply With Quote
Old 09-29-2005, 01:02 AM   #2
Golden Master
 
jac006's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 5,810
Send a message via AIM to jac006
Default Re: How many of ya have shitty computers

I had a pent. 1 200mhz cpu, 32mb of ram, a 2gb scsi hd. yes... look at my comp now... woot.
__________________

__________________
Macbook Pro and Logitech z5500s. All you really need.
jac006 is offline   Reply With Quote
Old 09-29-2005, 01:19 AM   #3
Fully Optimized
 
dyserq's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,281
Default Re: How many of ya have shitty computers

Well my current specs aren't that great ...
My computer is a ...

2.6 Ghz Pentium 4
Windows XP Pro SP2 and can dual boot with Fedora Core 4
512 Mb of RAM
40 Gb Hard Drive

I bought it around a year ago, making it nearly a year old or so going onto two ... i desperately need a new one !
dyserq is offline   Reply With Quote
Old 09-29-2005, 11:29 AM   #4
Golden Master
 
ISOwner's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 12,208
Default Re: How many of ya have shitty computers

My crappiest computer that I ever owned was:

800MHz AMD Athlon (Slot A)
256 MB SDRAM
20GB IDE HD
8x CD-RW
WIndows 98SE

This was top of the line back then in the late 90's. Now it's useless.
__________________
*Fact: Microsoft Window's Blue Screen of Death vs Computerforums.org's White Screen of Death. Which is worse?
ISOwner is offline   Reply With Quote
Old 09-29-2005, 12:07 PM   #5
Golden Master
 
Kage's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Re: How many of ya have shitty computers

Well I have 3 computers sort of, but only 1 is up.

One that doesn't work, which was a:

233mhz Pentium 2,
128mb RAM
Some 2D video card,
3gig hard drive

We got given that free, and stopped working after a few turn ons.

The second PC, the one I had setup before this one:

Gigabyte GA-7DX motherboard,
1.2Ghz Amd Athlon Thunderbird,
512mb SD-RAM,
Geforce 2 MX400,
Onboard sound (Used to have the Creative Sound Blaster Live, which went to my new one),
40gig Hard drive.

The one I have now is starting to show its age, now dual cores, etc are appearing and PCI-E:

ABIT-AV8 motherboard with UGURU,
3500+ Athlon 64 Winchester,
1gig DDR- dual channel RAM,
ATI Radeon 9800PRO (want to change),
Sound Blaster Live,
120Gig hard drive split into 4 partitions.

Not bad really.
__________________
Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline   Reply With Quote
Old 09-29-2005, 01:57 PM   #6
Golden Master
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 13,091
Default Re: How many of ya have shitty computers

Comps:

Comp1:
IBM Aptiva M41
Intel P1 100MHZ @ 75 (****** IBM )
40MB RAM 72-pins
1.01GB HDD
6GB HDD (I added this one)(Both are quantum Fireballs)
Winndows 95 OSR1
8X CD-ROM
Floppy
0.8MB Video card ~1MB (BEST RESOLUTION: 800x600 @ 256 colors)

Comp2:
ASUS A7A 266
AMd Athlon 1000+ S462 OR Socket A
384MB RAM SDR PC 100 and PC-133
10.2 GB Seagate HDD
52X LG CD drive
64MB Geforce 2 MX 400
Sound Blaster Live! 5.1
Windows ME...urghhh
no floppy drive...cuz the idiot broke the Floppy drive bay support

Comp 3:
PC CHPIS M825G V9.2C
AMD Athlon/PRO 2700A+ @ 1332.9MHZ
128MB Geforce 5200FX
120GB Maxtor HDD
60GB Maxtor HDD
Windows Vista 5112
LG DVD-RW
Affrey 52X Cd-ROM
C-media AC'97 9738 intergrated sound

Comp4:
No mobo
Intel P4 3.0GHX with HTT
120GB Mator HDD
160GB Maxtor HDD
128MB Geforce 4 MX 4000
Dual LG 52x32x52 CD burners
Windows XP MCE



Lappies:

Lappy1:
IBM Thinkpad 365XD
Intel P1 133MHZ
8MB RAM intergrated/16MB RAM additional
810MB HDD
6X TEAC CD Drive
No floppy bay
windows 95 OSR3

Lappy2:
IBM Thinkpad 380ED
Intel P1 166MHX With MMX
16MB RAM intergrated/0MB RAM additional
2GB HDD
8X CD-Drive
Floppy
windows 95 OSR2

Hey Kage...you willing to give me the two non-working PCs ??? lol
lhuser is offline   Reply With Quote
Old 09-29-2005, 04:26 PM   #7
Daemon Poster
 
allenn812's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 935
Default Re: How many of ya have shitty computers

700mhz duron, 128 sdram, radeon 7000 7 gig hd 13 inch monitor One i have currently. Getting a new one, official date keeps getting switched, but was thankfully finalized today. Getting it tomarrow!
allenn812 is offline   Reply With Quote
Old 09-29-2005, 04:31 PM   #8
Golden Master
 
Kage's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Re: How many of ya have shitty computers

Hehe, lhuser, the 1.2ghz one works That just needs a new hard drive though as its a bit conky...

The 233mhz is the one that doesn;t work. I think the motherboards dead as it doesn't power up for more than a millisecond, where the fan just spins and stops straight away. Like its had a surge of power and not received anymore... and I've tried changing the power supply, and messing with the motherboard cables, etc.
__________________
Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline   Reply With Quote
Old 09-29-2005, 07:28 PM   #9
Fully Optimized
 
The Amish Kid's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,034
Send a message via AIM to The Amish Kid
Default

ok right now since my copmuter isnt running im on a old compaq the specs are as follows:

Some old celeron processor(Windows dosent tell the speed)
319 Mb PC100 memory
11.2 GB hard drive
CD burner
Windows ME

I hate this thing so much, it takes me about 5 mins to load CF and I dont even dare to listen to music and be on the internet at the same time.
__________________
The Amish computer:
AMD Opteron 165 CCBWE 0551@ 2.25ghz(250 x 9) 1.45v cooled w/ Thermaltake Big Typhoon | DFI LP Ultra D | eVGA 7800GT@ 465/1110 | Sound Blaster X-Fi XtremeMusic | 2GB G. Skill DDR 500 @ 250mhz 3-4-4-8 | 80 GB SATA + 40GB SATA + 200GB IDE| 480w Thermaltake Silent purepower | Thermaltake Tsunami Dream case (Black) | Windows XP Pro |
The Amish Kid is offline   Reply With Quote
Old 09-29-2005, 07:32 PM   #10
Golden Master
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 13,091
Default Re: How many of ya have shitty computers

Quote:
Originally Posted by Kage
Hehe, lhuser, the 1.2ghz one works That just needs a new hard drive though as its a bit conky...

The 233mhz is the one that doesn;t work. I think the motherboards dead as it doesn't power up for more than a millisecond, where the fan just spins and stops straight away. Like its had a surge of power and not received anymore... and I've tried changing the power supply, and messing with the motherboard cables, etc.
Probably misread the 1.2GHZ one...as usual

for the 233MHz...Have you tried reseating the CPU?
__________________

lhuser is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 11:44 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0