Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-15-2005, 04:14 PM   #1
Daemon Poster
The_Other_One's Avatar
Join Date: Sep 2004
Posts: 1,321
Send a message via AIM to The_Other_One
Default Horrible IDE...

I've always had bad performace out of some drives I have in my video comp, but things are really standing out now... I have a burner out of an older sony viao(24x12x32, or something like that...) When I try to burn, it's like the computer locks up every couple seconds from working too hard. I have my DVD burner in there untill I get the case, and it's not any better. Nero speed check actually said the processor usage was at 100% for 8x! This was simply reading a disk... My main system got like 2%!

Are there some drivers I'm missing or something? The machine is an Abit BE6-II with Raid(that is just disabled) The computer isn't that powerful, only 733MHz, but it should do better than this! I'm considering trying to use the RAID controller sometime and see if having each drive on it's own channel would help *shrugs* Not that big of a deal, but I like my comps to work at their full potenital.

Oh, and I SHOULD get my enclosure tommarow. We'll see if it does any better with a firewire drive!
The_Other_One is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 11:22 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0