Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 11-27-2005, 08:46 AM   #1
Baseband Member
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 60
Default Home networking with SP2

hi, well im stuck with networking my comp with my laptop. When i had SP1 on my laptop, it would easily network, sharing printers and internet. But when i install SP2, a bubble pops up and says "limited or no connectivity". I have tried all the possible settings and still cant find out what needs to be configured. Can any1 please help?

Cheers.
__________________

GiveMeBoost is offline   Reply With Quote
Old 11-27-2005, 09:13 AM   #2
In Runtime
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 168
Default Re: Home networking with SP2

Maybe it's possible that it's windows firewall? I could be wrong but you could try disabling it and then seeing if it works.

Start > Control Panel > Network and Internet Connections > Network Connections > Right click the connection you use > Properties > Advanced > then you should see the option for the firewall

Hopefully that helped
__________________

here_is_gone is offline   Reply With Quote
Old 11-27-2005, 09:18 AM   #3
Baseband Member
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 60
Default Re: Home networking with SP2

na, ive tried that already.
GiveMeBoost is offline   Reply With Quote
Old 11-27-2005, 11:04 AM   #4
In Runtime
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 168
Default Re: Home networking with SP2

Quote:
Originally Posted by GiveMeBoost
na, ive tried that already.
Do you have an Ethernet cable running directly from your modem to your computer, or is it through a router?
here_is_gone is offline   Reply With Quote
Old 11-27-2005, 12:55 PM   #5
Fully Optimized
 
Dishdog's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,801
Default Re: Home networking with SP2

Well it's usally windows firewall but if you already disabled it... Do you have another firewall on? Also have you ran the network wizard?
__________________
CPU-Intel Pentium 4 630 3.0Ghz / 2MB Cache ~~OS Windows XP SP2
MOBO-Gigabyte 8I915P Duo Pro Intel Socket 775 (PCI-E)~~HDD-Western Digital 160GB(SATA)
PSU-Aspire 500W ATX~~RAM-1GB PC3200 DDR SDRAM (512x2 Dual Channel)
GPU-MSI GeForce 6600 GT(PCI Express)~~Monitor Viewsonic VA902B 19" 8ms~~ ATI TV Wonder Pro (TV Tuner)
~~Still to come~~: eVGA e-GeForce 7800 GT
Dishdog is offline   Reply With Quote
Old 11-27-2005, 07:44 PM   #6
Baseband Member
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 60
Default Re: Home networking with SP2

i used the same cable i used when networking with SP1, and it works fine.

I yup, i ran network wizard of both comps. My computer works fine with the network, but itz onli on da laptop that it cannot connect.
__________________

GiveMeBoost is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 03:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0