Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-01-2004, 12:03 PM   #1
Solid State Member
Join Date: Dec 2004
Posts: 11
Default hey help please

hey everyone,

got a e-cube computer, quite small

intel inside pentium 4 processor, geforce graphics card, 120gb hard drive, 2.4 ghz, 256 ram, dvd-r

heres my problem, everything in the computer is fine, no conflicts nothing, but i have no sound, now, i have tried every jack on the motherboard to try n get sound and the only one that works is the jack for headphones, but when you connect it,the sound is very faint and u cant hear nething at all

any suggestions whati can do?

andy_coyle is offline   Reply With Quote
Old 12-01-2004, 12:23 PM   #2
Daemon Poster
The_Other_One's Avatar
Join Date: Sep 2004
Posts: 1,321
Send a message via AIM to The_Other_One
Default Re: hey help please

I assume you've checked volume proporties, and the master and wave volumes are at a decent level?

If so, what kind of speakers(or headphones) are you using? Do they have an amp in them? If not, try to upgrade to ones that do... My guess is that you don't have the amp enabled on the soundcard. There's usally a jumper to control this...
The_Other_One is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 07:03 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0