Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 09-21-2006, 11:54 PM   #1
Solid State Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 15
Default problems with my windows media player need help please

eeverything was working fine until i played an episode of entourage on windows media player v11 and there was no image, but audio was still there. i tried other programs like quicktime and divX, the same problem occured.... no image but sound was available... why is that? can anyone help me? thanks
__________________

eriffic is offline   Reply With Quote
Old 09-22-2006, 03:59 AM   #2
Golden Master
 
Raffaz's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 6,798
Send a message via AIM to Raffaz Send a message via MSN to Raffaz Send a message via Yahoo to Raffaz
Default Re: hey

U need to get a codec for the image to show. I use a program called ace mega codecs this installs all the codecs ya need. There are other ones aswell but cant think of them off top of my head
Raffaz is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 06:32 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0