Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 02-05-2007, 12:21 AM   #1
Baseband Member
 
AlexM33's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 63
Default Help Pleasee!!

Okay, so lately.. any game I install on my computer,
will load just the load artwork, for example..
When you load BFME2, the little screen with the artwork comes on,
and then it always never loads,
and when I go to close it, everytime it says it's not responding.
This has been happening with Both BFME's, 2 and Witchking..
Quake 4, C&C Generals & Zero hour.
How do I fix thiss?
__________________

__________________
Intel Core 2 Duo Conroe E6600 |Cooler Master M4AE7E1 Liquid Cooling System |Corsair 1024MB DDR II 800 Memory 240 Pin |ASUS P5N SLI Mobo | Western Digital 250GB 7200RPM HDD | 2x XFX 7600GT SLI'd | Creative Sound Blaster Audigy SE 7.1 | 550 Watt Thame Star Dual Fan Power Supply
AlexM33 is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2007, 12:48 AM   #2
Baseband Member
 
AlexM33's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 63
Default Re: Help Pleasee!!

please.. anyone?
__________________

__________________
Intel Core 2 Duo Conroe E6600 |Cooler Master M4AE7E1 Liquid Cooling System |Corsair 1024MB DDR II 800 Memory 240 Pin |ASUS P5N SLI Mobo | Western Digital 250GB 7200RPM HDD | 2x XFX 7600GT SLI'd | Creative Sound Blaster Audigy SE 7.1 | 550 Watt Thame Star Dual Fan Power Supply
AlexM33 is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2007, 06:18 AM   #3
Golden Master
 
Raffaz's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 6,798
Send a message via AIM to Raffaz Send a message via MSN to Raffaz Send a message via Yahoo to Raffaz
Default Re: Help Pleasee!!

Any errors in event viewer etc?
Raffaz is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2007, 09:52 AM   #4
Fully Optimized
 
LambOfGod's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 1,783
Send a message via MSN to LambOfGod
Default Re: Help Pleasee!!

system overclocked?

System Temps?
__________________
LambOfGod- Q6600 g0 @ 3.06 Ghz * DFI LANPARTY DK X48-T2RS * Antec 1200 * Rosewill RP550 PSU * EVGA 8800 GTX Superclocked *WD 74GB Raptor * 2 X Seagate 1TB 7200.11 (RAID 1) * 4 GB DDR2 1022 GSKILL 5-5-5-13 * Windows 7 Ultimate 64 bit/Windows XP 64 Bit
LambOfGod is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 01:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0