Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 09-14-2006, 02:03 PM   #1
In Runtime
 
4thgradedropout's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 450
Default Help Please!!!!!!fast

ok so i just bought a new pc case put everything from my old pc in it i turn it on it powers on. all the ligths turn on except for the hd led and power led but the power switch works...but i get no signle to my monitor and there are no warning beeps. i need fast help as this is my school pc.
__________________

__________________
desktop:MB:MSI 890FXA-GD65 AM3 AMD 890FX/AMD Athlon II X4 620 Propus 2.6GHz 95W Quad-Core Processor/8gigs corsair ram/corsair 650w power supply/Sapphire HD 5870 2GB/ 2tb hd space/ 4 120mm case fans
4thgradedropout is offline   Reply With Quote
Old 09-14-2006, 02:28 PM   #2
In Runtime
 
4thgradedropout's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 450
Default Re: Help Please!!!!!!fast

also one of my disk drive lights are not comeing on. my monitor light just stays orange
__________________

__________________
desktop:MB:MSI 890FXA-GD65 AM3 AMD 890FX/AMD Athlon II X4 620 Propus 2.6GHz 95W Quad-Core Processor/8gigs corsair ram/corsair 650w power supply/Sapphire HD 5870 2GB/ 2tb hd space/ 4 120mm case fans
4thgradedropout is offline   Reply With Quote
Old 09-14-2006, 02:39 PM   #3
Golden Master
 
G35x's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 5,474
Default Re: Help Please!!!!!!fast

Make sure the gpu is fitted correctly, also, just doube check the hdd cables..
__________________
Check out my car forum..
altimacoupes.com

what is up vanilla face
G35x is offline   Reply With Quote
Old 09-14-2006, 02:52 PM   #4
In Runtime
 
4thgradedropout's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 450
Default Re: Help Please!!!!!!fast

i took the graphics card out and then put it back in...i moved some of the led's and now my hd light comes on but does not flicker or anything like it is loading. the fan on the graphics card turns on but still the monitor is blank. and still no beeps
__________________
desktop:MB:MSI 890FXA-GD65 AM3 AMD 890FX/AMD Athlon II X4 620 Propus 2.6GHz 95W Quad-Core Processor/8gigs corsair ram/corsair 650w power supply/Sapphire HD 5870 2GB/ 2tb hd space/ 4 120mm case fans
4thgradedropout is offline   Reply With Quote
Old 09-14-2006, 03:46 PM   #5
In Runtime
 
4thgradedropout's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 450
Default Re: Help Please!!!!!!fast

ok i reset my ram and now i still i get no signle but i get long repeating beep
__________________
desktop:MB:MSI 890FXA-GD65 AM3 AMD 890FX/AMD Athlon II X4 620 Propus 2.6GHz 95W Quad-Core Processor/8gigs corsair ram/corsair 650w power supply/Sapphire HD 5870 2GB/ 2tb hd space/ 4 120mm case fans
4thgradedropout is offline   Reply With Quote
Old 09-14-2006, 11:48 PM   #6
In Runtime
 
4thgradedropout's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 450
Default Re: Help Please!!!!!!fast

so no one can help me?...no ideas at all
__________________
desktop:MB:MSI 890FXA-GD65 AM3 AMD 890FX/AMD Athlon II X4 620 Propus 2.6GHz 95W Quad-Core Processor/8gigs corsair ram/corsair 650w power supply/Sapphire HD 5870 2GB/ 2tb hd space/ 4 120mm case fans
4thgradedropout is offline   Reply With Quote
Old 09-15-2006, 12:20 AM   #7
Fully Optimized
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 2,276
Default Re: Help Please!!!!!!fast

try using just one stick of ram, unless you only do have one stick.. make sure all connectors are in their right spot on the motherboard, make sure there aren't any random metal pieces that could be causing harm to the hardware. if it is an sata hdd, there should just be a 4 pin connector for power and an sata cable
__________________
| AMD 3800+ X2 Dual Core Processor | ASUS A8N-e nF4 Ultra | Hitachi Deskstar 250gb 3.0 gb/s | 1gb Corsair Value RAM 2x512 | eVGA geforce 6800GS | sound blaster live! 24-bit | NZXT Trinity Classic chassis | OCZ GameXStream OCZ700GXSSLI PSU |
I was there. In the networking forum for the first time, and it was because.. of 341
kchi55 is offline   Reply With Quote
Old 09-16-2006, 01:13 AM   #8
In Runtime
 
4thgradedropout's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 450
Default Re: Help Please!!!!!!fast

im only useing one stick of ram and an ide hdd
__________________

__________________
desktop:MB:MSI 890FXA-GD65 AM3 AMD 890FX/AMD Athlon II X4 620 Propus 2.6GHz 95W Quad-Core Processor/8gigs corsair ram/corsair 650w power supply/Sapphire HD 5870 2GB/ 2tb hd space/ 4 120mm case fans
4thgradedropout is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 04:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0