Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 07-12-2008, 04:45 AM   #31
xxcobraxx
 
Join Date: Oct 2004
Location: England
Posts: 6,224
Default Re: Help Please this is driving me CRAZY!

don't reinstall windows, who ever is saying that GET OF YOUR PC FFS, reinstall direct x, ok.

right, do this: start, run, type DXDIAG in, click sound, now printscreen that display you get and upload it at tinypic.com and then show me on here.


He is probs missing a .dll file.

you don't need to reinstall windows

try this, what windows ae you running?

if vista download this: http://www.google.co.uk/search?hl=en...e+Search&meta=

if windows xp download this: http://www.softwarepatch.com/windows/directx.html



ok, now download ccleaner on google, and run it and see if it helps., clean your registry aswell
__________________

__________________
Liveleaker
IAntDemo is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2008, 03:30 PM   #32
In Runtime
 
Tech N9ne's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 223
Send a message via MSN to Tech N9ne
Default Re: Help Please this is driving me CRAZY!

I am running vista i will give this a shot and report back thanks!

WOW my computer does have a mind of its own ok i installed a sound card older one, then uninstalled it now my sound works wow.... this is strange thanks all for the help and btw i didnt have the sound card in befor i just put it in so i could have some sound but now it works yay!
__________________

__________________
Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz|2.00 GB DDR2 800mhz|NVIDIA GeForce 8800 GTX OC|Evega Nforce 680 SLI|500 gig HD|
Tech N9ne is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2008, 05:13 PM   #33
Guru
 
JogaBonito1502's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: U.S.
Posts: 7,841
Default Re: Help Please this is driving me CRAZY!

Pay yourself $100 for fixing it now.
JogaBonito1502 is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2008, 11:38 PM   #34
In Runtime
 
Tech N9ne's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 223
Send a message via MSN to Tech N9ne
Default Re: Help Please this is driving me CRAZY!

haha thats what i was thinking
__________________

__________________
Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz|2.00 GB DDR2 800mhz|NVIDIA GeForce 8800 GTX OC|Evega Nforce 680 SLI|500 gig HD|
Tech N9ne is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 10:00 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0