Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 03-26-2009, 07:12 AM   #1
In Runtime
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 446
Send a message via MSN to Comp_Pro
Default Help! please!!!

My mum opened the ease of access thing and turned on narrator about 2 weeks ago now every time she logs in it automatically starts. I took a look at it, then my dad did then my dads friend who is a professional in I.T took a look but we all couldn't find the solution to stop it. Yes we checked the startup list and it appears to not be in the list and we also tried many other things and i couldn't figure it out. So could anyone here help me?

Could someone please help me, no one did before and it made me sad
__________________

__________________
Intel i7 4770k 3.50ghz, 32gb Corsair Vengeance RAM (8x4 kit), 2 x 2TB WD Black HHD, nVidia 770GTX 4gb OC, Asus Z87-A Motherboard, running Windows 7 64 bit.
Comp_Pro is offline   Reply With Quote
Old 03-26-2009, 10:02 AM   #2
In Runtime
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 224
Send a message via MSN to jikifreak
Default Re: Help! please!!!

What version of OS you using?
__________________

__________________
Rosewill Conqueror|ASRock A780GXE AM2+|Phenom II X4 940@3.0Ghz Stock|Zalman 9900|8GB G.Skill DDR2 800|OCZ StealthXStream 700W|XFX Ati Raedeon 5770 1gb GDDR5 DX11|16X Samsung DVD-RW|360GB(SATA), 40GB(SATA), 160GB(SATA), 200GB(IDE) 500GB External(USB 2.0)|Windows 7 64Bit|19inch LCD Widescreen at 1400X900 Resolution via DVI|
jikifreak is offline   Reply With Quote
Old 03-26-2009, 10:25 AM   #3
Golden Master
 
Tommy Boy's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: USA
Posts: 8,463
Send a message via Yahoo to Tommy Boy
Default Re: Help! please!!!

I'm assuming you are using Vista.

Start > control panel > ease of access > then click on "optimize visual display", then uncheck the box that says "turn on narrator", that should solve your problem.
__________________
When all else fails...Ham Radio!

I still have the same old HP DV9700T laptop I've had for years...still kickin'
Tommy Boy is offline   Reply With Quote
Old 03-26-2009, 06:19 PM   #4
In Runtime
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 446
Send a message via MSN to Comp_Pro
Default Re: Help! please!!!

Thanks dude, i'll try it now if it works ill give u +1

OH darn she already left for work ill need to try it when she gets home, thanks though
__________________
Intel i7 4770k 3.50ghz, 32gb Corsair Vengeance RAM (8x4 kit), 2 x 2TB WD Black HHD, nVidia 770GTX 4gb OC, Asus Z87-A Motherboard, running Windows 7 64 bit.
Comp_Pro is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 05:42 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0